Innovatiehuis

Het Innovatiehuis

Het Innovatiehuis
Ons huis is jouw huis
Het Innovatiehuis is er dus voor jou……om er het verschil te maken

Ook organisaties als bvMBO (Beroepsvereniging docenten in het MBO www.bvmbo.nl/ ) en VKBBO (Vereniging Kwaliteitsbevordering Bestuurders in het Beroepsonderwijs www.vkbbo.nl/ ) voelen zich er thuis en houden er kantoor.
 
Stel je nu eens voor dat een ongewone geweldige gedachte of onvervulde wens verwezenlijkt wordt omdat het pad er naar toe wordt geëffend….. met je team, collega’s, met….
Consortium voor Innovatie wil graag helpen “het verschil te maken”

Kijk voor de agenda en activiteiten elders op deze website of op de weblog van het Innovatiehuis.

Het Innovatiehuis staat in de sector bekend als ontmoetingsruimte voor initiatieven en reflectie.
Er zijn sessieruimtes, een huiskamer en een werkruimte van het CvI waar het vaste personeel een basis heeft. Ook kan bij mooi weer de tuin worden gebruikt als 'buitensessieruimte'. De CvI activiteiten worden van hieruit georganiseerd. Het is een huis dat het midden houdt tussen woonhuis en een atelier. Men voelt zich er thuis. Het is ook een platform van Bossche Kunstenaars, kijk voor meer informatie op de weblog.

Omdat we er voor het hele onderwijs zijn kun je bij ons terecht voor; bijeenkomsten, teambuilding , schooljaarafsluiting, nieuwe initiatieven, losmaken van ingewortelde denkpatronen. die volledig gefaciliteerd zijn (procesbegeleiding, organisatie, ruimte en catering)
Wij bieden ook ruimte voor Bring Your Own

Het Innovatiehuis ligt in de prachtige stad ’s-Hertogenbosch op 5 minuten lopen van het station. Beleef 's-Hertogenbosch vanaf de waterkant, er zijn verschillende mogelijkheden om met een boot de stad te verkennen. Wandelend door de binnenstad van ’s Hertogenbosch, langs de overgebleven vestingmuren en vestingwallen. Laat je verrassen door de historische binnenstad met zijn bezienswaardigheden

Neem voor om alle mogelijkheden te bespreken contact op met Ellen, Annemarie of Addy op 073 -7200932 of stuur een mail naar info@cviweb.nl

Top