Conferenties

Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016

Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016
Welkom!
Welkom op dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016. De plek bij uitstek om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en elkaar te inspireren. Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen: daar ging het op 6 en 7 april 2016 in Groningen om. 

Een verslag van veel presentaties en preconferenties tijdens Dé CvI Conferentie 2016 kun je terugvinden op de weblog
 

Nait Soez'n, moar Broez'n

"We zijn trots dat Noorderpoort wederom gastheer is en we u voor de tweede keer in Groningen mogen ontmoeten. Groningen staat bekend om zijn nuchtere en praktisch instelling en als écht Groningse gastheer kunnen we hier tijdens Dé Conferentie alleen maar op aansluiten. Want dat is Noorderpoort: trots.

Groningers zijn prettig direct en een beetje ruig. Sommigen ervaren dat als lomp en stug, maar wij zien het meer als eerlijkheid en rechtdoorzee. We nemen niet zo snel een blad voor de mond. Daarnaast zijn we innovatief en durven we buiten de lijntjes te kleuren. Een goed voorbeeld hiervan is de grote rol die we spelen binnen de ontwikkelingen op het gebied van windenergie en hoe Noorderpoort hiermee als ROC de regio versterkt. Zo bieden we sinds kort een uniek keuzedeel Onderhoud aan Windturbines aan bij Noorderpoort Energy & Maritime. 
Het belooft weer een succesvolle conferentie te worden voor al die enthousiaste mensen uit de mbo sector. Voel u welkom in onze mooie regio, waar we staan voor échte Groningse trots met elan.

Rob Schuur
Voorzitter College van Bestuur Noorderpoort"

Nait soez’n moar broez’n was dit jaar het thema van Dé conferentie die op 6 en 7 april plaats vond in MartiniPlaza in Groningen. Gastheer van Dé Conferentie was dit jaar Noorderpoort.
Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT brengt twee “werelden” bijeen. Onderwijsvernieuwing en ICT komen zowel in combinatie, als afzonderlijk aan bod in het programma. Opzet van de conferentie is om het beste uit beide werelden te presenteren.
De CvI Conferentie is dé plek bij uitstek om kennis uit te wisselen en elkaar te ontmoeten. Hoe kan het ook anders als er 1x per jaar meer dan 1000 mensen samenkomen om hun onschatbare kennis uit te wisselen, te netwerken en hun beste ideeën te delen. Jij kunt daar deel van uitmaken!
Voor onderwijsinstellingen is Dé Conferentie dé gelegenheid om de stand van zaken of ideeën in Onderwijsvernieuwing, hun ICT projecten of praktijkvoorbeelden te presenteren. En natuurlijk ook een mooie gelegenheid om de eigen vragen centraal te stellen en anderen uit te nodigen mee te denken.
Kijk elders op deze website  voor de komende CvI Conferenties.

Verslagen van presentaties en preconferenties tijdens Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016 op 6 en 7 april j.l. kun je dankzij de CvI bloggers nalezen op de weblog 

Top