Conferenties

Aanmelden en procedure

Aanmelden en procedure
Dé Managementconferentie Droom en DAAD verbinden op 5 en 6 april 2017 in De Efteling is inmiddels volledig uitverkocht. Je kunt alleen nog aanmelden voor de wachtlijst.
Voor het schappelijke bedrag van € 430,= p.p. geniet je twee dagen van veel inspirerende workshops en verrassende programma onderdelen. Dit is inclusief dinerbuffet, lunchbuffet, koffie/thee/aperitief en onnoemelijk veel ontmoetingen en netwerkmomenten met vakgenoten.

Het is ook mogelijk om alleen je gegevens op te laten nemen in onze online databank, zodat we je op de hoogte kunnen houden van toekomstige activiteiten.

 
 
Je opent onze databank en kiest voor aanmelden, dan kom je op de wachtlijst. Het is NIET zeker of er nog een plaatsje vrij komt.

Optie 1. Je gegevens zijn bekend in de CVI databank
Je logt in met je e-mail adres en wachtwoord, vervolgens kies je voor optie “aanmelden Dé Managementconferentie 2015" of dien je jouw presentatievoorstel in. Wachtwoord kwijt? Klik op “help” bij het inlogscherm, je wachtwoord wordt per ommegaande naar het in de databank opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Optie 2. Je gegevens zijn nog niet opgenomen in de CVI databank
Je kunt nog niet inloggen, omdat je gegevens niet bekend zijn. Via de link “klik dan hier” kun je, je eigen contactkaart aanmaken. Als je deze volledig ingevuld verstuurd hebt, wordt je wachtwoord naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd. Je kunt je vervolgens inschrijven voor de wachtlijst van Dé Managementconferentie volgens procedure 1.

Bij het aanmelden krijg je de mogelijkheid om een hotelovernachting te boeken.
Mocht je support nodig hebben, kun je bellen met het Consortium voor Innovatie op telefoonnummer 073 – 7200932.

Niet duurder maar rijker
Het schappelijke investeringsbedrag voor deze tweedaagse conferentie bedraagt € 430,00 p.p. (excl. kamerovernachting). Voor dit bedrag kun je genieten van een dinerbuffet, lunchbuffet, koffie/thee/aperitief. Maar vooral veel inspirerende workshops, ontmoetingen met vakgenoten en veel netwerkmomenten.
Wanneer je een hotelovernachting bij ons hebt geboekt, laten wij op woensdagavond om 22:00 en 23:00 uur (ná het avondprogramma) bussen rijden naar de hotels. Je wordt dan op donderdagochtend (tussen 08:30 en 09:00 uur) weer naar de Efteling gebracht.

Annulering of wijziging
Registratiewijzigingen van je deelname bedraagt € 75,00 per wijziging. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je tot maandag 27 februari 2017 je deelname aan de conferentie uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij berekenen dan €125,00 aan annuleringskosten. Na deze datum kun je niet meer annuleren en wordt de volledige volle prijs doorberekend. Uiteraard is het altijd mogelijk een vervanger te sturen die in bezit is van jouw inschrijvingsbescheiden.

Inloggen databank
Top