Expedities

Expedities
Als jij, nieuwsgierig bent, open staat voor nieuwe impulsen, niet weer kant en klare modellen over wilt nemen, graag zoekt naar nieuwe kansen en mogelijkheden maar ook de valkuilen en ongewenste effecten, een rugzak hebt met eigen ervaringen en deze graag deelt met collega. Dan dagen wij jou uit om met ons me te gaan op expeditie. Met elkaar dingen ontdekken gericht op individuele doelstellingen en gestructureerd rondom een gezamenlijk thema.
 
Eerder succesvolle georganiseerde expedities: Toronto, Gent, Edinburgh en Wehe den Hoorn.
 
Het programma
bestaat uit een zoektocht en niet in het aanbieden van kant en klare oplossingen. De gidsen houden zich vooral bezig met de ondersteuning van de zoektocht niet in het aandragen van oplossingen.

Deelnemers zijn individuen die een sterke focus hebben op hun eigen vraagstelling waardoor ze zullen “vinden ” en niet alleen “zoeken”. Ze hebben een open houding, durven avontuur aan en leveren ook een actieve bijdrage aan de probleemstelling van de andere expeditieleden. Jobshadow en een stadsexpeditie zijn vaak vaste onderdelen van het programma.
Dat we gaan ontdekken dat staat vast, wat we gaan ontdekken weten we niet.

Het aantal expeditieleden is minimaal 10 en kan uit maximaal 18 personen bestaan.

De individuele doelstelling
Deze kan zo gevarieerd zijn als de mensen zelf. Ze zullen vooraf concreet geformuleerd worden.

Data en Reisdoel
Een contextrijke omgeving, Nederlands of Engelstalig, ver genoeg om afstand te creëren met waan van de dag, meestal dus een stad in het buitenland.

Voorbeelden: Expeditie Toronto met HRM directeuren, Expeditie Gent met onderwijsdirecteuren en informatiemanagers, Expeditie Gent met het managementteam van een mbo instelling, Expeditie USA met onderwijsbestuurders.
Top