Conferenties

Presentatievoorstel indienen 2017

Presentatievoorstel indienen 2017
Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor zoeken we inspirerende voorbeelden, waaruit de deelnemers aan een CvI conferentie kunnen kiezen.
Voor ons 'voor scholen, door scholen' programma tijdens Dé Managementconferentie DROOM en DAAD verbinden op 5&6 april, kon jij ook jouw kennis komen delen en een presentatie of workshop indienen; inmiddels is het programma ingevuld.

Is jouw voorstel goedgekeurd door de programmacommissie, dan wordt je automatisch deelnemer aan Dé Managementconferentie.
 
Dé Managementconferentie DROOM en DAAD verbinden
5 en 6 april 2017 in de Efteling

Voor deze jubileumconferentie, vanwege 25 jaar Consortium voor Innovatie, is gekozen voor een bijzondere locatie, waar ook het Gastcollege ROC Tilburg verbinding mee heeft. De locatie én de festival opzet biedt verrassende programma onderdelen zoals Worldcafésessies, MBO-talk presentaties (18 minuten), A3 presentaties in lounge-setting en Themabijeenkomsten met diverse sprekers rond een thema.

De programmalijnen voor DROOM en DAAD verbinden zijn:
1. Leiderschap & strategie
2. Human Resource Management (HRM)
3. Bedrijfsvoering, Duurzaamheid
4. Innovatie, Creativiteit en Technologie
5. Kwaliteit
6. Onderwijs & Bedrijfsleven
Wil jij ook een bijdrage leveren aan Dé Managementconferentie 2017, dien dan liefst voor 7 november 2016 (blijft tot 30 november 2016 mogelijk) een voorstel in via onze online databank. Lees ook de spelregels

Procedure beoordeling presentatievoorstellen
Bij goedkeuring van jouw voorstel wordt het ingepland in één van de workshopvormen en opgenomen in het programma. Je wordt automatisch deelnemer aan Dé Managementconferentie voor het schappelijke bedrag van € 430,= (dit is incl. lunch, diner, koffie/thee en véél netwerkmomenten; excl. hotelovernachting).

De goedgekeurde voorstellen zijn terug te vinden in het interactieve programmaoverzicht op onze programma website. Om als presentator zo actueel mogelijk te kunnen presenteren, krijg je nog tot in januari 2017 de mogelijkheid de inhoud van jouw presentatievoorstel te actualiseren.

Via de weblog houden we je op de hoogte van het laatste nieuws.
Top