Conferenties

Presentatievoorstel indienen 2018

Presentatievoorstel indienen 2018
Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor zoeken we inspirerende voorbeelden, waaruit de deelnemers aan een CvI conferentie kunnen kiezen.
Voor ons 'voor scholen, door scholen' programma tijdens Dé Conferentie KULTUER & MIENSKIP op 7 en 8 maart 2018, kun jij ook jouw kennis komen delen en een presentatie of workshop indienen; waarschijnlijk vanaf september 2017 bieden we hiervoor de mogelijkheid op onze website.
Wordt jouw voorstel goedgekeurd door de programmacommissie, dan wordt je automatisch deelnemer aan Dé Conferentie.
 
Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2018
KULTUER & MIENSKIP

7 en 8 maart in Leeuwarden

Omdat drie Friese mbo-scholen gastcollege zijn, zal Dé Conferentie in Leeuwarden plaatsvinden. Meer informatie volgt binnenkort.

De programmalijnen zijn op dit moment nog niet vastgesteld.
Indienen van presentatievoorstellen is op dit moment ook nog niet mogelijk. 

Procedure beoordeling presentatievoorstellen
Bij goedkeuring van jouw voorstel wordt het ingepland in één van de workshopvormen en opgenomen in het programma. Je wordt automatisch deelnemer aan Dé Conferentie voor het schappelijke bedrag van € ... (nog niet bekend); dit is incl. lunch, diner, koffie/thee en véél netwerkmomenten; excl. hotelovernachting.

De goedgekeurde voorstellen zijn vanaf november 2017 terug te vinden in het interactieve programmaoverzicht dat zal worden gecommuniceerd via onze website. 
Om als presentator zo actueel mogelijk te kunnen presenteren, krijg je nog tot begin januari 2018 de mogelijkheid de inhoud van jouw presentatievoorstel te actualiseren.
Top