Conferenties

Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT GROEI & BLOEI 2014

Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT GROEI & BLOEI 2014
In 2014 was Helicon gastcollege van Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT GROEI & BLOEI in 's-Hertogenbosch.
 
Waar ooit de handel met koeien en kalveren bloeide, is het nu de uitwisseling van kennis en kunde die voor GROEI&bloei zorgt.

Het is geen toeval dat Helicon Opleidingen het gastcollege is in Congres- en evenementenlocatie ‘1931’ te ´s-Hertogenbosch, voorheen het veemarktcomplex van de Brabanthallen. Want de architectuur van dit, inmiddels rijksmonument, is een imposante mengvorm van Moderne Bouwkunst en Traditionalisme.
En dat is precies een combinatie, die het onderwijs solide en toekomstgericht maakt. Niet alleen wat goed is behouden en aanpassen aan de eigen tijd; maar ook te allen tijde openstaan voor vernieuwing, want het onderwijs werkt per definitie voor de toekomst. Dat Onderwijsvernieuwing en ICT, het vaste thema van Dé Conferentie, hier naadloos op aansluit, is meer dan een gelukkig toeval.

Voor een terugblik op Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2014 GROEI&bloei bezoek onze weblog http://cviov2014.cviweblog.nl/ 
Het programma met alle presentaties, Keynote's en avondprogramma van Groei&Bloei 2014 kun je terugvinden in het dynamische programmaoverzicht op http://cviweb2014.nl

De Conferentie GROEI&bloei vond plaats in 1931 (voorheen de Brabanthallen) in 's-Hertogenbosch
Top