Conferenties

IJzersterk Dé Managementconferentie 2013

IJzersterk  Dé Managementconferentie 2013
Op 10 en 11 april 2013 werd de Tweejaarlijkse Management-conferentie in Hengelo gehouden en wel op een locatie die past bij Twente, De Gieterij van ROC van Twente, IJZERSTERK dus.
 
IJzersterk
Anders dan anders?

De Gieterij van ROC van Twente was dit jaar gekozen als locatie voor Dé Managementconferentie. Deze locatie geeft ons de unieke mogelijkheid elke MBO instelling een eigen workshopruimte te geven.

MBO instellingen hebben een eigen workshopruimte waarin zij optimaal kunnen presenteren en laten zien waar ZIJ nu IJZERSTERK in zijn.
Dus dit jaar dus geen conferentiezalen maar: leslokalen, creatieve, onalledaagse, inspirerende en nog meer verrassende settings.

Dé Managementconferentie IJzersterk, georganiseerd door het Consortium voor Innovatie, is uitgegroeid tot hét evenement voor ROC’s, AOC’s, Vakscholen en VMBO-scholen. Vakgenoten en collega’s informeren elkaar over hun kennis, ervaringen en successen, maar natuurlijk ook over de valkuilen en struikelblokken. Dit betekent niet alleen een passieve aanwezigheid, maar er wordt een beroep gedaan op jóuw creatieve en actieve betrokkenheid.
Dé Managementconferentie, waar 1000+ deelnemers zullen samenkomen kent wederom het uitgangspunt “voor en door scholen”.

Voor een terugblik op deze conferentie bezoek je de weblog
Wil je terugkijken in het programma van Dé Managementconferentie 2013, bekijk dan het programmaoverzicht
‘s Avonds kun je ontspannen en netwerken tijdens een informeel avondprogramma. 
Top