Themabijeenkomsten

Teamleren en teamontwikkeling

Teamleren en teamontwikkeling
Vrijdagmiddag 29 januari 2015 in het Innovatiehuis
De afgelopen tijd en ook de komende jaren staat op scholen het werken in teams centraal. De veranderingen waarmee scholen worden geconfronteerd vragen om verdergaande samenwerking tussen leraren, teamleiders en managers. Het werken met (kern)teams als organisatievorm zal daaraan een belangrijke bijdrage leveren.

Met: Jeannie Bertens (Koning Willem I College), Boudewijn Gruwel (BVMBO) en Margo Elemans (Elemans Search&Advies)
 
Op deze Themamiddag op vrijdag 29 januari 2016 in het Innovatiehuis staat het teamleren en teamontwikkeling centraal. 
Ontdek hoe je kennisdeling kunt mobiliseren.
In teamverband leren werken aan het verbeteren van de eigen werkprocessen en het optimaliseren van onderwijs.
Beeldend Trainen als nieuwe trainingsvorm.

Dagvoorzitter en inleider: Boudewijn Gruwel, bestuurslid BVMBO

Jeannie Bertens (Directeur Assistenten Gezondheidszorg, Koning Willem I College) zal de resultaten van het onderzoek naar 'Energie en werkdruk binnen teams' van het Koning Willem I College presenteren, dat vorig jaar is gehouden.

Floor ter Wal (Stichting Leerkracht en Onderwijscoöperatie) is helaas verhinderd (zwangerschapsverlof). De bijdrage van de Stichting Leerkracht komt te vervallen.

Margo Elemans (Elemans Search&Advies) zal vanuit haar praktijk  haar ervaring op het gebied van teamleren in combinatie met beeldend trainen delen.

Boudewijn Gruwel (BVMBO) leidt de discussie: In het lerarenregister en het Professioneel statuut wordt nascholing steeds belangrijker. Teams hebben daarin een belangrijke rol. Hoe ga jij daar mee om in jouw persoonlijke functie of vanuit jouw team? We delen ideeën, tips en trucs.De Themamiddag start om 13 uur, kosten € 45,= excl. lunch inclusief afsluitende (netwerk-)borrel. Afsluiting ca. 17 uur. De Themamiddag is gevalideerd door het Lerarenregister voor 3 SBU.

Meld je alvast aan via onze online databank of stuur een mail naar ellenelemans@cviweb.nl 
Top