Themabijeenkomsten

Ondernemerschap in het MBO

Ondernemerschap in het MBO
Vrijdagmiddag 22 april in het Innovatiehuis

Themamiddag Ondernemerschap in het MBO: cruciaal voor de toekomst.

Ondernemers Karen Romme en Karel Wijne presenteren hun methodiek 'Is Ondernemen iets voor jou?'
Theo van de Sande (Summa College) presenteert keuzedeel 'ondernemend vakman'.
Maarten Post (voorzitter van ZZP Nederland) gaat in op de maatschappelijke relevantie van ondernemerschapsonderwijs in het mbo.
 

Op 22 april organiseren we een themabijeenkomst 'Ondernemerschap in het mbo' in het Bossche Innovatiehuis.

Op dit moment telt Nederland al bijna 1.000.000 ondernemers. En dat zullen er in de toekomst alleen maar meer worden. Het CBS geeft dat aan in bijgevoegd artikel
Voor het mbo is het buitengewoon belangrijk dat wij leerlingen voorbereiden op ondernemend zijn en de mogelijkheid van ondernemerschap.

Op deze themabijeenkomst presenteren ondernemers Karen Romme en Karel Wijne hun methodiek Is ondernemen iets voor jou? Een sterk op de ondernemerspraktijk gerichte aanpak die docenten helpt en leerlingen goed voorbereid. Meer informatie op: www.isondernemenietsvoorjou.nl

Theo van de Sande van het Summa College presenteert de ontwikkelingen over een nieuw keuzedeel: ondernemend vakman. Dit keuzedeel is bedoeld om mbo'ers voor te bereiden op het zzp-schap.

Maarten Post (voorzitter van ZZP Nederland) gaat in op de maatschappelijke relevantie van ondernemerschapsonderwijs in het mbo.

De middag start om 13 uur; optioneel kun je aanmelden voor de lunch (€ 15,=). We sluiten omstreeks ca. 17 uur af met een netwerkborrel in de Huiskamer van het Innovatiehuis.

Aanmelden voor deze Themamiddag in het Innovatiehuis (€ 45,= excl. lunch) kan via de online databank.

Top