Themabijeenkomsten

Student-begeleiding en motivatie

Student-begeleiding en motivatie
Donderdagmiddag 29 september 2016 in Innovatiehuis

Hoe zorg je als begeleider van jongeren voor de juiste motivatie en interactie?
Maak ook 'je eigen gedragsprofiel'

Deze middag staat het instrument Student Profiel Analyse van Thomas Education centraal en de afstemming op gedragvoorkeuren in lessen en student-begeleiding.
Met oa. docente Nicole van den Bosch (HTRO docent bij InHolland) en student Luuk Beekman (Saxion), winnaar van de Reiswerk Studenten Challenge 2015.
 
Themabijeenkomst rond Persoonlijke begeleiding en motivatie op donderdagmiddag 29 september 2016 vanaf 13 uur in het Bossche Innovatiehuis. 
Hoe zorg je als begeleider van jongeren voor de juiste motivatie en interactie? Effectieve begeleiding is afgestemd op het individu. Wat motiveert de ander, wat geeft energie, welke belemmeringen zijn er, wat zijn de persoonlijke talenten en hoe kan die ander deze optimaal benutten? Door inzicht in gedrag, motivatie en talent wordt de begeleiding niet alleen effectiever, het wordt ook een stuk leuker en persoonlijker!

Monique van Aalst van Thomas Education gaat écht met de deelnemers aan de slag in een workshop 'kijken naar gedrag en talent'.
Je gaat naar huis met 'je eigen gedragsprofiel'

Twee sprekers vanuit het onderwijs delen hun ervaringen in de praktijk met dit instrument.

Vanuit de praktijk deelt docente Nicole van den Bosch (HTRO docent bij InHolland) haar ervaringen met de Student Profiel Analyse en de afstemming op gedragvoorkeuren toegepast in haar lessen en student-begeleiding.

De winnaar van de Reiswerk Studenten Challenge 2015, student Luuk Beekman (Saxion Hogeschool) presenteert zijn ervaringen met de Student Profiel Analyse; mogelijk zal ook de winnaar van 2016 Rianne Brouwer een bijdrage leveren.

Deze themamiddag vindt plaats op donderdag 29 september om 13:00 uur. Optioneel kun je je aanmelden voor de lunch (€15,- ) We sluiten omstreeks 17:00 uur af met een netwerkborrel in de Huiskamer van het Innovatiehuis.
Aanmelden voor deze Themamiddag in het Innovatiehuis (€45,- excl.lunch) kan via de online databank of per mail naar ellenelemans@cviweb.nl
Top