Themabijeenkomsten

De Succesillusie met Richard Engelfriet

De Succesillusie met Richard Engelfriet
vrijdagmiddag 31 maart 2017 in Innovatiehuis

De Succesillusie met Richard Engelfriet

Ben je trainer, consultant of coach? En hou je er in die rol van om anderen kritisch een spiegel voor te houden? Of zeg je wel eens dat het goed is om tegenspraak te organiseren? Uit je comfort zone te komen? Het Consortium voor Innovatie i.s.m. COCD daagt je op vrijdag 31 maart uit om nu eens zelf kritisch voor die spiegel te staan. 
 

Samen met auteur Richard Engelfriet, auteur van het boek De Succesillusie, gaan we aan de slag met de vele succesformules die u vast ook zelf wel eens heeft verkondigd. Van een elevator pitch tot de 'why' van Simon Sinek, van Insights Discovery tot een USP en van jezelf blijven tot disruptive innovation: vrijwel alle succesformules staan volgens Engelfriet in een verdacht daglicht. Op humoristische en interactieve wijze gaat Richard deze DiveInn met ons aan de slag, waarbij uiteraard alle gelegenheid is om vragen te stellen en de discussie met Engelfriet en uw collega's aan te gaan.

Interesse? Stuur een mail naar ellenelemans@cviweb.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Tip! Uiteraard kunt u vooraf uw eigen succesformules voorleggen aan Engelfriet, alsmede succesformules waar u altijd al over twijfelde. Engelfriet zoekt het graag voor u uit! Laat het weten via...

Top