CvI projecten

Naast de jaarlijkse grote CvI conferenties, Dé Managementconferentie en Onderwijsvernieuwing en ICT Conferentie, faciliteert en organiseert het Consortium voor Innovatie diverse activiteiten in het Innovatiehuis, bijvoorbeeld Themabijeenkomsten, Expedities en andere onorthodoxe activiteiten. Maar ook een ‘PopUp Innovatiehuis’ in diverse regio’s.
 
Het CvI faciliteert ontmoetingen, het bij elkaar brengen van mensen vanuit diverse organisaties. Het ‘koppelen’ van mensen uit verschillende werkvelden en het zorgen dat mensen van binnen de organisatie in contact gebracht worden met mensen van buiten.
 

inloggen online databank

innovatiehuis

 

CvI project

Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten
Het Consortium voor Innovatie organiseert regelmatig bijeenkomsten in het Innovatiehuis in 's-Hertogenbosch en in het land. Een Themamiddag biedt naast meerdere sprekers ook veel tijd voor interactie met collega’s / deelnemers.
De meeste Themamiddagen zijn gevalideerd door registerleraar en leveren je professionaliseringsuren op. (Meestal 3 RU).

CvI project

Expedities

Expedities
Als jij, nieuwsgierig bent, open staat voor nieuwe impulsen, niet weer kant en klare modellen over wilt nemen, graag zoekt naar nieuwe kansen en mogelijkheden maar ook de valkuilen en ongewenste effecten, een rugzak hebt met eigen ervaringen en deze graag deelt met collega. Dan dagen wij jou uit om met ons me te gaan op expeditie. Met elkaar dingen ontdekken gericht op individuele doelstellingen en gestructureerd rondom een gezamenlijk thema.

CvI project

Pop-up Innovatiehuis

Pop-up Innovatiehuis
Een pop-up Innovatiehuis is een tijdelijk in gebruik genomen ruimte waar het concept van het Innovatiehuis toegepast wordt. Een fysieke ruimte die helpt verschil te maken. Annemarie Hoevenaars en Addy de Zeeuw gebruiken de ruimte als uitvalsbasis voor hun werkzaamheden, zij zullen veel aanwezig zijn.

CvI project

De week van ...

De week van ...
Tijdens de Week van de… worden activiteiten en workshops aangeboden rondom een actueel thema.
Bijvoorbeeld de Week van Social Media met een spreekuur en workshops over het gebruik van Social Media en Mediawijsheid op school. Meer informatie over de week van Social Media staat op de weblog.
Top