Onze ruimtes

Wij hebben verschillende sessieruimtes. Het is mogelijk om deze ruimtes van tevoren te reserveren voor gebruik. Op de begane grond zijn meerdere combinaties met meubilair mogelijk, we beschikken over: stoelen, scouting tafels en banken, poefjes, zitzakken, liggend beschrijfbaar whiteboard. Op de begane grond zijn ook diverse facilitatorsmaterialen beschikbaar, zoals bakken  met lego, klemborden, post it' s etc. Je kunt ervoor kiezen om in combinatie met het reserveren van een ruimte, een lunch, diner of borrel te bestellen. Bekijk hier de mogelijkheden. Innovatiehuis (gehele pand) Vraag naar de mogelijkheden.

inloggen online databank

innovatiehuis

 

Onze ruimtes

Grote Creatieve ruimte

Grote Creatieve ruimte
In de Grote sessieruimte zijn diverse opstellingen mogelijk.

Er zijn twee LCD schermen en flipovers, DvD speler en geluidsset standaard  aanwezig; beamer is op aanvraag beschikbaar.

Geschikt voor bijeenkomsten tot 50 personen (bij een Lagerhuis opstelling).
Kleine Creatieve ruimte
In de kleine sessieruimte zijn ook meerdere combinaties met meubilair mogelijk, zoals bijvoorbeeld een whiteboard-brainstorm tafel of vergaderruimte. Er staat een LCD scherm en een flipover.

Onze ruimtes

Vergaderruimte

Vergaderruimte

De vergaderruimte op de 1e verdieping is voorzien van een ronde vergadertafel, wifi  en een flipover. Op aanvraag is een beamer beschikbaar.

Onze ruimtes

Huiskamer

Huiskamer
De huiskamer is Dé Ontmoetingsruimte, waar geen bijeenkomsten worden gepland, maar die bestemd is voor vrije inloop en eten.
Tuin als 'buitensessieruimte'
Achter het Innovatiehuis bevindt zich een besloten tuin, die als 'buitensessieruimte' dienst kan doen bij mooi weer.

Ook het terras leent zich voor een pauze buiten.
Top