Sponsor- en expositie mogelijkheden
De CvI Conferentie is dé MBO conferentie van Nederland. Met ruim 1.000 deelnemers van alle MBO-instellingen. Ook dit jaar kunnen zij zich laten inspireren en motiveren door sprekers uit de mbo-sector. Meer dan 250 presentaties voor en door Mbo instellingen zullen in deze twee dagen, 6 en 7 april 2016 plaatsvinden.
Presentatievoorstel indienen 2016
Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor hebben we inspirerende voorbeelden nodig, waaruit de deelnemers aan een CvI Conferentie kunnen kiezen.

Onze 'voor scholen, door scholen' conferenties bieden jou en jouw collega's dé kans om kennis te delen.

Voor 2016 is het niet meer mogelijk om voorstellen in te dienen. Heb je interesse in een komende Conferentie, mail ons over de mogelijkheden.
Route CVI Innovatiehuis
Het Innovatiehuis is op loopafstand van het station in 's-Hertogenbosch. Komt u met de auto, dan kunt u het beste parkeren in de parkeergarage onder het station.
Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016
Welkom!
Welkom op dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016. De plek bij uitstek om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en elkaar te inspireren. Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen: daar ging het op 6 en 7 april 2016 in Groningen om. 

Een verslag van veel presentaties en preconferenties tijdens Dé CvI Conferentie 2016 kun je terugvinden op de weblog
Dé Managementconferentie 2015
Dé Managementconferentie 2015 NIEUW VAKWERK heeft plaatsgevonden op 25 en 26 maart 2015 in de Achterhoek in de DRU Cultuurfabriek en Innovatiecentrum ICER met Graafschapcollege als gastcollege.

Kijk op de weblog voor een terugblik. In de Programmamatrix vind je het programma.

Dé Managementconferentie 2017 zal in Tilburg plaatsvinden.
Adres CVI Innovatiehuis
De koffie staat klaar!
Terugblik Groei & Bloei

In 2014 was Helicon gastcollege van Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT GROEI & BLOEI in 's-Hertogenbosch.

Programma 2016 Nait Soez'n, Moar Broez'n
Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016 vond dit jaar plaats in Martiniplaza Groningen op woensdag 6 en donderdag 7 april.

Deze CvI Conferentie heeft als doel mensen bij elkaar te brengen en de kennisdeling te bevorderen in de MBO sector.

Het volledige programmaoverzicht en links naar presentaties vind je terug op www.cviweb2016.nl 
Pop-up Innovatiehuis
Een pop-up Innovatiehuis is een tijdelijk in gebruik genomen ruimte waar het concept van het Innovatiehuis toegepast wordt. Een fysieke ruimte die helpt verschil te maken. Annemarie Hoevenaars en Addy de Zeeuw gebruiken de ruimte als uitvalsbasis voor hun werkzaamheden, zij zullen veel aanwezig zijn.

document

Onze aanpak

Onze aanpak

Naast het organiseren van Dé Managementconferentie en Onderwijsvernieuwing en ICT Conferentie faciliteert en organiseert het Consortium voor Innovatie diverse activiteiten, zoals Themabijeenkomsten in het Innovatiehuis

Top