Sponsor- en expositie mogelijkheden
De CvI Conferentie is dé MBO conferentie van Nederland. Met ruim 1.000 deelnemers van alle MBO-instellingen. Ook dit jaar kunnen zij zich laten inspireren en motiveren door sprekers uit de mbo-sector. Meer dan 250 presentaties voor en door Mbo instellingen zullen in deze twee dagen, 6 en 7 april 2016 plaatsvinden.
Presentatievoorstel indienen 2018
Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor zoeken we inspirerende voorbeelden, waaruit de deelnemers aan een CvI conferentie kunnen kiezen.
Voor ons 'voor scholen, door scholen' programma tijdens Dé Conferentie KULTUER & MIENSKIP op 7 en 8 maart 2018, kun jij ook jouw kennis komen delen en een presentatie of workshop indienen; waarschijnlijk vanaf september 2017 bieden we hiervoor de mogelijkheid op onze website.
Wordt jouw voorstel goedgekeurd door de programmacommissie, dan wordt je automatisch deelnemer aan Dé Conferentie.
Programma KULTUER & MIENSKIP
Het programma van Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT in Leeuwarden zal anders dan eerdere CvI conferenties. 

De locatie (Leeuwarden is in 2018 culturele hoofdstad) én waarschijnlijk ook dit jaar een festival opzet biedt verrassende programma onderdelen zoals WorldCafé sessies, MBO-talk presentaties (12 minuten) en Themasessies met diverse sprekers rond een thema.
Aanmelden en procedure
Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2018
met thema KULTUER & MIENSKIP
zal plaatsvinden in Leeuwarden op 7 en 8 maart 2018.
Aanmelden is op dit moment nog niet mogelijk. 

Het is wel mogelijk om jouw NAW gegevens op te laten nemen in onze online databank (of te controleren of ze nog juist zijn) volgens de hier beschreven procedure, zodat we je op de hoogte kunnen houden van toekomstige activiteiten.

 
Presentatievoorstel indienen cvimc
Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor hebben we inspirerende voorbeelden nodig, waaruit de deelnemers aan een CvI Conferentie kunnen kiezen.

Onze 'voor scholen, door scholen' conferenties bieden jou en jouw collega's dé kans om kennis te delen.

Voor 2017 is het niet meer mogelijk om voorstellen in te dienen. Heb je interesse in een komende Conferentie, mail ons over de mogelijkheden.
Route CVI Innovatiehuis
Het Innovatiehuis is op loopafstand van het station in 's-Hertogenbosch. Komt u met de auto, dan kunt u het beste parkeren in de parkeergarage onder het station.
Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016
Welkom!
Welkom op dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016. De plek bij uitstek om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en elkaar te inspireren. Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen: daar ging het op 6 en 7 april 2016 in Groningen om. 

Een verslag van veel presentaties en preconferenties tijdens Dé CvI Conferentie 2016 kun je terugvinden op de weblog
Dé Managementconferentie 2015
Dé Managementconferentie 2015 NIEUW VAKWERK heeft plaatsgevonden op 25 en 26 maart 2015 in de Achterhoek in de DRU Cultuurfabriek en Innovatiecentrum ICER met Graafschapcollege als gastcollege.

Kijk op de weblog voor een terugblik. In de Programmamatrix vind je het programma.

Dé Managementconferentie 2017 zal in Tilburg plaatsvinden.
Adres CVI Innovatiehuis
De koffie staat klaar!
Terugblik Groei & Bloei

In 2014 was Helicon gastcollege van Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT GROEI & BLOEI in 's-Hertogenbosch.

Top