Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Expeditie Dwars

13 november @ 18:30 - 15 november @ 17:00

Expeditie Dwars is een Onderwijsexpeditie speciaal voor startende mbo-docenten, lerarenopleiders, leidinggevenden en beleidsmakers. Het centrale thema is startend docentschap in het beroepsonderwijs. De superdiverse en multiculturele stad Rotterdam is de bestemming. De stad waar meer dan 70 procent van de studenten een migranten achtergrond heeft. We gaan op onderzoek uit, dwars door mbo-instellingen en de stad. Deelnemers gaan in dialoog met docenten, studenten, leidinggevenden, ondersteunende diensten, Rotterdammers en elkaar.

Voor het expeditieteam kijken we naar een groepssamenstelling die ’t verschil willen maken; een evenwichtige verdeling van deelnemers. Waarvan minimaal acht startende docenten. Interesse? Kijk voor meer informatie op onze website.

Expeditieleden zijn welkom als ze een individuele leervraag hebben die bij het thema past. Deze individuele leervraag levert per persoon een pay-off en de expeditie is dus te beschouwen als individuele professionalisering.

De expeditie is een initiatief van De BVMBO, Lerarenopleiding Gezondheid & Welzijn van de HAN, MBO Raad en het Consortium voor Innovatie. Addy de Zeeuw zal de expeditie faciliteren.

Gegevens

Begin:
13 november @ 18:30
Einde:
15 november @ 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.cviweb.nl/portfolio-item/expeditie_dwars/

Locatie

Rotterdam

Organisatoren

Consortium voor Innovatie
BVMBO