Amir Nazar

cviweb / Amir Nazar

Amir Nazar

Het vermogen om anders te kunnen denken, problemen op andere manieren te kunnen benaderen en vlot te kunnen antwoorden op verandering is de sleutel tot innovatie die organisaties wereldwijd zoeken. Dat klinkt leuk, maar wat doe je als dat leidt tot tegenwerking, conflict en gedoe?!

 

In deze hands-on training leer je creatief veranderen met oog voor de ‘nee’-stem. In deze training neemt Amir je mee in een kruisbestuiving tussen de methode Deep Democracy en de modellen van de creatieve mindset van het COCD. Aan de hand van theorie, voorbeelden en oefeningen, leer je creatief veranderen op basis van diepe wijsheid uit de onderstroom. Je verdiept jouw inzicht in de werking van polariteiten en tegenstemmen bij creatieve probleemoplossing en oefent met tools die je direct in jouw praktijk kan inzetten.

 

Deep Democracy

Vraag jij je ook wel eens af hoe we meer uit samenwerking kunnen halen? Hoe je het meeste haalt uit een proces met zeer uiteenlopende meningen in een groep? En wat je moet doen met ‘dwarsliggers’ in een groep?  Deep Democracy is methodiek om in een groep tot inclusieve besluitvorming te komen met oprechte aandacht en waardering voor andere opvattingen. Geen compromis, niet eindeloos polderen.

 

Amir Nazar

Amir Nazar (1984) is freelancetrainer, facilitator en adviseur op het gebied van diversiteit en inclusie, creatief leiderschap en democratische vernieuwing. Hij geeft trainingen Deep Democracy aan studenten, organisatieadviseurs en managers. Ook traint hij leerkrachten in een leergang over inclusief onderwijs en voor het COCD geeft hij, samen met Branko Broekman, de training Creatief Leiderschap Foundations (http://cocd.org/opleidingen/creatief-leiderschap-foundations/).

Team

Festival der Creativiteit bestaat uit 2-daagse training Creatief Probleem Oplossen (Addy – Judith, Paul Peter – Erik op den Berg geven geheel in hun eigen stijl COP).
Je krijgt inzicht in creatief denken en leert praktische technieken.
De training is er op gericht dat je het proces van creatief probleem oplossen zelf kunt toepassen in groepen en in je eigen werksituatie.
Je leert patroon doorbrekend denken en een veelheid van ideeën en oplossingen te genereren. Zowel individueel als met groepen.

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars