Katrina Heijne

cviweb / Katrina Heijne

Katrina Heijne

Katrina Heijne is oprichter van SeriousCreativity en houdt zich met name bezig met het trainen van individuen, groepen en organisaties met als doel: effectievere creatieve processen (zoals brainstormsessies), met een concreet resultaat. Ze heeft een praktisch handboek geschreven over het organiseren en faciliteren van groep sessies: Road Map for Creative Problem Solving Techniques (Engels). En is nu bezig met een handboek over individuele creativiteit.

 

Katrina combineert de praktijk met academische werkzaamheden bij Faculteit Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Daar heeft ze de minor Connected Creativity ontwikkeld en is ze docent van mastervak Creative Facilitation. In deze vakken leert ze studenten creativiteit doelbewust toe te passen: in hun eentje, in teams en in organisaties. Als onderzoeker was ze projectleider in een Europees innovatieproject (Horizon2020) over co-creatie in grootschalige (steden)bouwprojecten.

 

Haar missie is om een brug te slaan tussen theorie en praktijk (en praktijk en theorie), o.a. in haar rol als Vice President van de European Association for Creativity and Innovation. 

Team

Festival der Creativiteit bestaat uit 2-daagse training Creatief Probleem Oplossen (Addy – Judith, Paul Peter – Erik op den Berg geven geheel in hun eigen stijl COP).
Je krijgt inzicht in creatief denken en leert praktische technieken.
De training is er op gericht dat je het proces van creatief probleem oplossen zelf kunt toepassen in groepen en in je eigen werksituatie.
Je leert patroon doorbrekend denken en een veelheid van ideeën en oplossingen te genereren. Zowel individueel als met groepen.

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars