Lenneke Sufrain

cviweb / Lenneke Sufrain

Lenneke Sufrain

Hallo, mijn naam is Lenneke Sufrain. Als klein kind werd ik al door iedereen ‘creatief’ genoemd, zowel met m’n handen als in het bedenken van oplossingen. Dat heeft zich steeds verder ontwikkeld en heeft me veel moois gebracht in het leven.

10 jaar geleden begon mijn loopbaan als groepsbegeleidster bij Amarant, een grote zorginstelling in Noord-Brabant. Ik groeide door als Innovator en vond vervolgens mijn passie als trainer en procesbegeleider. Nu volg ik een opleiding teamcoaching om meer verdieping op te zoeken in onderstromen hoe mensen met elkaar samenwerken. Creativiteit loopt als lopende draad door mijn (werkende & privé) leven heen. Ik zet creatieve werkvormen zo veel als mogelijk/passend in, en zie steeds opnieuw wat dit oplevert in het creëren van energie, plezier, maar zeker ook bewustwording en doelgerichtheid in trainingen, procesbegeleiding en teamcoaching.

Team

Festival der Creativiteit bestaat uit 2-daagse training Creatief Probleem Oplossen (Addy – Judith, Paul Peter – Erik op den Berg geven geheel in hun eigen stijl COP).
Je krijgt inzicht in creatief denken en leert praktische technieken.
De training is er op gericht dat je het proces van creatief probleem oplossen zelf kunt toepassen in groepen en in je eigen werksituatie.
Je leert patroon doorbrekend denken en een veelheid van ideeën en oplossingen te genereren. Zowel individueel als met groepen.

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars