Lisette Jespers

cviweb / Lisette Jespers

Lisette Jespers

Lisette Jespers verdiept zich al meer dan twintig jaar in Storytelling en Storylistening. Vanaf haar kleutertijd zocht zij het podium op. Via de studies geestelijke gezondheidskunde en hotelmanagement is zij uiteindelijk op de toneelacademie terechtgekomen. Ze combineert de theoretische kennis van menselijk gedrag met de praktische vaardigheden opgedaan in de theater- en filmwereld. Door haar werkervaring in het bedrijfsleven kan ze goed aansluiten bij zowel de profit- als de non-profitsector.

Vanuit haar onderneming En plein public haalt Lisette verhalen op, giet ze in de meest aansprekende vorm en vertelt ze door. Als schrijver, spreker, filmer en programmamaker. Als trainer/facilitator leert ze mensen dit zelf te doen.

Verbeeldingskracht is haar gereedschap. Verbeelden is vrijelijk associëren, combineren en creëren. Haar overtuiging is dat iedereen deze kracht aan kan boren. En haar uitnodiging is om de uitkomst hiervan te delen met de buitenwereld. Zodat je samen tot nieuwe ideeën, inzichten en oplossingen kunt komen.

In de workshop is materiaal het aanmaakblokje voor de verbeeldingskracht. Van papier tot elastiek, van steentje tot tak. Alledaags materiaal vormt het startpunt voor onze ontdekkingsreis, dat ons spelenderwijs naar nieuw terreinen leidt.

Team

Festival der Creativiteit bestaat uit 2-daagse training Creatief Probleem Oplossen (Addy – Judith, Paul Peter – Erik op den Berg geven geheel in hun eigen stijl COP).
Je krijgt inzicht in creatief denken en leert praktische technieken.
De training is er op gericht dat je het proces van creatief probleem oplossen zelf kunt toepassen in groepen en in je eigen werksituatie.
Je leert patroon doorbrekend denken en een veelheid van ideeën en oplossingen te genereren. Zowel individueel als met groepen.

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars