Studiereis naar Crea Conference in Italië (was 6-10 mei) wordt 7-11 oktober 2020

cviweb / Studiereis naar Crea Conference in Italië (was 6-10 mei) wordt 7-11 oktober 2020

Studiereis Crea Conference

Crea Conference 2020 van 6 – 10 mei 2020 in Toscane, Italië wordt naar 7 – 11 oktober verplaatst.

Afhankelijk van de regelgeving rond COVID-19 is onze deelname ook omgezet.

CREA 2020 – thema APPLY IMAGINATION – Verbeeldingskracht toepassen
Welkom bij de 18e jaarlijkse conferentie over creativiteit, creatieve probleemoplossing en innovatie.

Verbeelding is een belangrijk onderdeel van creativiteit. Wanneer we het de vrije loop laten, kunnen we oneindige mogelijkheden verkennen, gewenste visies schetsen, ultieme innovaties ontwikkelen. We kunnen nieuwe manieren vinden om individuele verandering en organisatietransformatie te beheren. Ons vermogen om ons voor te stellen, stelt ons in staat om een ​​betere wereld te dromen, van persoonlijke uitdagingen tot sociale en milieukwesties. Het is nu tijd om JOUW verbeelding de volle kracht te geven.

In een unieke en energieke omgeving nodigt CreaConference 2020 ons uit om verbeeldingskracht toe te passen om creatieve resultaten te bereiken, door zijn unieke combinatie van leren, gedeelde ervaringen en multiculturele ontmoetingen.

Crea Conference in Italië

De Crea Conferentie is hét creativiteits evenement in Europa.
De 18e editie was gepland in Toscane van 6-10 mei 2020, maar wordt uitgesteld naar het najaar vanwege de corona-maatregelen in Italië. Nieuwe data zijn op dit moment nog niet bekend.

Voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling!
Het leren en direct uitproberen van creatieve processen, methoden en technieken inspireert én stimuleert deelnemers om hun professionaliteit te verbeteren.

Al enkele jaren gaat Koning Willem I College met een delegatie naar deze conferentie, gericht op creativieit. De deelnemers komen uit verschillende landen en sectoren, het is dus geen onderwijsconferentie. Dit jaar gaan we met 14 deelnemers uit 4 andere MBO scholen naar Toscane.

De Crea Conferentie is hét creativiteits evenement in Europa.
Eerdere edities vonden plaats in Sestri Levante . Komend jaar zal de CreaConference van 7 tot 11 oktober 2020 in Toscane worden georganiseerd (mits de COVID-19 regels dit toelaten).

De Crea Conferentie is gericht op creativiteit en innovatie, op het leren en toepassen van methoden, gereedschappen en technieken voor de ontwikkeling van creatief denken.

Professionele facilitatoren delen hun kennis en ervaring in creativiteit en bieden een spannende uitwisseling van de nieuwste en beste praktijken binnen een conferentieformule, die ook zichzelf telkens vernieuwt.

Elke editie van de Crea Conference komen 250 deelnemers uit meer dan 30 landen bijeen en dragen bij aan een geweldige internationale en multiculturele gebeurtenis.

De Crea Conferentie, in 2020 wordt deze in Toscane georganiseerd.

In 2018 en 2019 faciliteerden we vanuit het Consortium voor Innovatie een studiereis naar deze op creativiteit gerichte internationale conferentie met collega’s uit de MBO sector. Geen onderwijsconferentie, deelnemers komen uit verschillende landen en sectoren.

Heb jij interesse om (met collega’s van jouw MBO school) ook deel te nemen aan de Crea Conference 2020, die najaar 2020 in Toscane zal plaatsvinden? Neem dan contact met ons op. Bel of mail ellenelemans @ cviweb.nl