Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

festival der creativiteitsorde

5 november 2019 - 8 november 2019

Er is een grote roep om meer creativiteit. Het wordt genoemd als een van de belangrijkste 21’ste -eeuwse vaardigheden. De urgentie wordt door bedrijfsleven en wetenschap aangegeven. ‘Creativiteit is een hot topic in onderwijs, organisaties en ministeries. Het is een onderwerp waar we eigenlijk niet omheen kunnen, toch is er relatief weinig aandacht voor een andere manier van leren denken en omgaan met bestaande kennis’, aldus psychologe Simone Ritter .

Organisaties hebben behoefte aan creativiteit. Die kan gerealiseerd worden door creatiever personeel, door een innovatie lab of door het beter toepassen van creatieve processen zoals co-creatie.

Met het Festival der CreativiteitsOrde gaan we daar een praktisch en ambitieuze bijdrage aanleveren. Het CvI gaat met een aantal gerenommeerde creatieve denkers uit bedrijfsleven en onderwijs de deelnemers trainen in het faciliteren van processen creatief probleem oplossen. We brengen gelijkgezinden bij elkaar die in Nederland een beweging in gang kunnen zetten. Dit evenement maakt deel uit van verschillende evenementen in het kader van de Creativiteitsbeweging.

Gegevens

Begin:
5 november 2019
Einde:
8 november 2019
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Terschelling

Organisator

CVI – Consortium voor Innovatie
Telefoon
073 720 09 32
E-mail
info@cviweb.nl
Bekijk de site van Organisator