Festival der Creativiteitsorde

cviweb / Festival der Creativiteitsorde

Festival der CreativiteitsOrde

7 – 10 november 2023

Terschelling

Festival der CreativiteitsOrde

Er is een grote roep om meer creativiteit.

Met het Festival der CreativiteitsOrde gaan we daar een praktisch en ambitieuze bijdrage aan leveren.

We brengen gelijkgezinden bij elkaar die in Nederland een beweging in gang kunnen zetten en bieden trainingen aan in faciliteren en creatief probleem oplossen.

In 2019 was de eerste versie van het Festival der CreativiteitsOrde een groot succes en volledig uitverkocht; ook 2021 en 2022 waren volledig uitverkocht.

Data 4e versie:

7 – 10 november 2023 op Terschelling

In dit initiatief zijn mbo instellingen betrokken die strategisch meer willen doen met creativiteit:

Noorderpoort, ROC van Twente, Aventus, Koning Willem 1 College, Firda, ROC van Nijmegen, ROC A12, Drenthe College, Yuverta, Deltion College en ROC Mondriaan. Bij het festival in 2019 waren drieëntwintig MBO scholen betrokken, ook andere edities waren volledig uitverkocht.

Het Festival der CreativiteitsOrde en de Creatieve Beweging zijn een initiatief van het Consortium voor Innovatie.CVI

Festival der CreativiteitsOrde

De vierde editie vindt plaats op Terschelling van 7 – 10 november 2023

Organisaties hebben behoefte aan creativiteit. Die kan gerealiseerd worden door creatiever personeel, door een innovatie lab of door het beter toepassen van creatieve processen zoals co-creatie. Met het Festival der CreativiteitsOrde gaan we daar een praktisch en ambitieuze bijdrage aanleveren.

We gaan de deelnemers trainen in het faciliteren van processen creatief probleem oplossen. Kom met andere gelijkgezinden bij elkaar, die in Nederland een beweging in gang kunnen zetten.

Het volledige programma van 2023 vind je op de website www.cviweb.nl/festival-der-creativiteitsorde/   Enthousiaste quotes en een terugblik op het programma van 2021 vind je elders op deze website.

Wil je met jouw school ook deelnemen aan de volgende versie van dit creatieve festival, stuur dan een mail naar annemariehoevenaars@cviweb.nl (op dit moment zijn er alweer 11 scholen en betrokken onderwijsinstanties aangemeld).