Festival der Creativiteitsorde

cviweb / Festival der Creativiteitsorde

Festival der CreativiteitsOrde

12 – 15 november 2024

Terschelling

Festival der CreativiteitsOrde

Er is een grote roep om meer creativiteit.

Met het Festival der CreativiteitsOrde gaan we daar een praktisch en ambitieuze bijdrage aan leveren.

We brengen gelijkgezinden bij elkaar die in Nederland een beweging in gang kunnen zetten en bieden trainingen aan in faciliteren en creatief probleem oplossen.

In 2019 was de eerste versie van het Festival der CreativiteitsOrde een groot succes en volledig uitverkocht.

Dit jaar wordt alweer de vijfde versie van het Festival georganiseerd.

Data 5e versie:

12 – 15 november 2024 op Terschelling

In dit initiatief zijn mbo instellingen betrokken die strategisch meer willen doen met creativiteit:

Noorderpoort, ROC van Twente, Aventus, Koning Willem 1 College, Firda, ROC van Nijmegen, ROC A12, Drenthe College, Yuverta, Deltion College en ROC Mondriaan. Bij het festival in 2019 waren drieëntwintig MBO scholen betrokken, ook andere edities waren snel uitverkocht.

Het Festival der CreativiteitsOrde en de Creatieve Beweging zijn een initiatief van het Consortium voor Innovatie.CVI

Festival der CreativiteitsOrde

De vijfde editie vindt plaats op Terschelling van 12 – 15 november 2024

Organisaties hebben behoefte aan creativiteit. Die kan gerealiseerd worden door creatiever personeel, door een innovatie lab of door faciliteren van bijeenkomsten en het beter toepassen van creatieve processen zoals co-creatie. Met het Festival der CreativiteitsOrde gaan we daar een praktisch en ambitieuze bijdrage aanleveren.

We gaan de deelnemers trainen in het faciliteren van processen creatief probleem oplossen. Kom met andere gelijkgezinden bij elkaar, die in Nederland een beweging in gang kunnen zetten.

Bekijk het programma van het Festival der CreativiteitsOrde 2024 op Terschelling  op de website, daar vind je ook de trainingskiezer : website www.cviweb.nl/festival-der-creativiteitsorde/

Enthousiaste quotes en een terugblik op het programma van eerdere versies van het Festival vind je elders op deze website.

Wil je met jouw school ook deelnemen aan de vijfde versie van dit creatieve festival in 2024, stuur dan een mail naar annemariehoevenaars@cviweb.nl