Onze ruimtes

cviweb / Onze ruimtes

Onze ruimtes

Wij hebben verschillende sessieruimtes in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch. Het is mogelijk om deze ruimtes van tevoren te reserveren. Op de begane grond zijn meerdere combinaties met meubilair mogelijk, we beschikken over: stoelen, scouting tafels en banken, poefjes, zitzakken, liggend beschrijfbaar whiteboard en flipovers. En bij goed weer een tuin met krijtbord.

Je kunt ook in de diverse ruimtes een werkplek reserveren, met gebruik van wifi, koffie&thee.

Tijdelijk FLEXWERKPLEKKEN ACTIE in Innovatiehuis voor € 30,= p.p. per dag*. Bij reserveren van 3 dagen nu flex korting (dus slechts € 75,=)  Mail secretariaat@cviweb.nl voor de mogelijkheden.

In de sessieruimtes zijn ook diverse facilitatorsmaterialen beschikbaar, zoals bakken met lego, klemborden, post it’ s etc. Je kunt ervoor kiezen om in combinatie met het reserveren van een ruimte, een lunch, diner of borrel te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden. *prijsniveau per 1-1-2023

Tevens biedt het Innovatiehuis een podium voor Bossche Kunstenaars, zie ook https://www.cviweb.nl/wisselkunst/

Grote creatieve ruimte

In deze creatieve ruimte zijn meer combinaties met meubilair mogelijk, we beschikken over: stoelen, scouting tafels en banken, poefjes, zitzakken, liggend beschrijfbaar whiteboard, flipovers. Ook zijn diverse facilitatorsmaterialen beschikbaar, zoals bakken met lego, klemborden, beschrijfbaar tafelkleed, post it’ s etc. Je hebt de beschikking over 2 LCD schermen, een Flipboard (digitale flipover) en ook een beamer behoort tot de mogelijkheden.

Als je voor jouw groep de Grote sessieruimte reserveert, kun je de Huiskamer gebruiken voor ontvangst met koffie&thee, tijdens de pauzes en voor de lunch of borrel.

Voor meer opstellingsmogelijkheden en catering opties neem je contact op met ons op 073-7200932 of mail info@cviweb.nl

Kleine creatieve ruimte

In de kleine sessieruimte zijn ook meerdere combinaties met meubilair mogelijk, zoals bijvoorbeeld een whiteboard-brainstorm tafel of vergaderruimte. Er staat een LCD scherm en een flipover.

Ook zijn diverse facilitatorsmaterialen beschikbaar, zoals bakken met lego, klemborden, post it’ s etc.

Als je voor jouw groep de kleine sessieruimte reserveert, kun je de Huiskamer gebruiken voor ontvangst met koffie&thee, tijdens de pauzes en voor de lunch of borrel.

Voor meer opstellingsmogelijkheden en catering opties neem je contact op met ons op 073-7200932 of mail info@cviweb.nl

Vergaderruimte

De vergaderruimte op de 1e verdieping is voorzien van een ronde vergadertafel, wifi en een flipover. Op aanvraag is een beamer beschikbaar.

Geschikt voor max. 8 personen voor vergaderingen of als parallelle ruimte.

Voor koffie&thee kun je gebruik maken van de voorzieningen in de Huiskamer.

Huiskamer

De Huiskamer is Dé Ontmoetingsruimte, waar geen bijeenkomsten worden gepland, maar die bestemd is voor vrije inloop en eten. Nu tijdens COVID 19 is de huiskamer met alle sessieruimtes gecombineerd beschikbaar. Bij een reservering ben je de enige groep in het pand.

De Huiskamer is dé plaats dus ook voor de toevallige ontmoeting en de kleine vergaderingen (niet te reserveren, dus er kunnen ook anderen zijn). Van maandag tot en met donderdag van 9.00 – 17.00 uur toegankelijk. Ook om de Wisselkunst te bekijken. Op vrijdag zijn er onregelmatig activiteiten die in principe open staan voor iedereen. Bijvoorbeeld:

  • de bijeenkomsten van de Bende van ‘s-Hertogenbosch (leden zijn mensen die landelijk werkzaam zijn in het MBO en op fietsafstand van het Innovatiehuis wonen).
  • de Boek&Pizza bijeenkomsten (gemixte groep van deelnemers, deels werkzaam in het MBO, zie ook de weblog https://boekenpizza.blogspot.nl/ wanneer de volgende Boek&Pizza avond is en welk boek we binnenkort bespreken)
  • de Facilitators-Inn (deelnemers komen deels uit de MBO sector en proberen nieuwe creatieve technieken uit)

Graag brengen we op deze manier deelnemers actief met elkaar in gesprek op een Innovatiehuis waardige manier.

Tuin als ‘buitensessieruimte’

Achter het Innovatiehuis bevindt zich een besloten tuin, die als ‘buitensessieruimte’ dienst kan doen bij mooi weer.

Ook het terras leent zich voor een pauze buiten.

Niet alleen binnen, ook buiten heeft het Innovatiehuis mogelijkheden voor een ‘creatieve’ sessie. Met dat doel is de tuin achter het Innovatiehuis ingericht met banken en een schoolbord.

Als de weersomstandigheden het toelaten, is dit de ideale ‘buitensessieruimte’ voor jouw groep. Behalve het (vaste) schoolbord kun je buiten ook gebruik maken van flipover’s.