Dé CVI Conferentie 2024

cviweb / Dé CVI Conferentie 2024

Dé CVI Conferentie 2024

durf.   doe.   deel.

29 en 30 mei 2024 NH Leeuwenhorst – Noordwijkerhout

Dé CVI Conferentie 2024

De CVI Conferentie – durf.doe.deel. 

Durf  innovatieve ideeën te delen en collega’s uit de MBO sector te ontmoeten. Kom elkaar inspireren!

Dé CVI Conferentie wordt georganiseerd door het Consortium voor Innovatie (CVI) voor de MBO sector.

Dé CVI Conferentie  durf.doe.deel  2024  is inmiddels  UITVERKOCHT

We zullen in Noordwijkerhout de data en locatie van CVI 2025 communiceren.

Zoals het Innovatiehuis het hele jaar jouw team / school de kans biedt om jouw interne bijeenkomst te faciliteren, is dat ook tijdens Dé CVI Conferentie (in 2025) weer mogelijk:

Durf: jouw MBO school te vertegenwoordigen; dien een sessievoorstel in; durf jouw innovatieve ideeën te delen of kom netwerken.

Doe:  dien jouw sessievoorstel in of meld je aan voor CVI Conferentie 2025; nu alleen nog per mail mogelijk via info@cviweb.nl.

Deel: MBO scholen komen in hun ‘eigen ruimte’ actuele thema’s delen tijdens Dé CVI Conferentie. Meld jouw interactieve sessies nu al aan!

Als CVI organiseren we weer Dé CVI Conferentie 2024 om elkaar te ontmoeten, kennis te delen via interactieve sessies en Keynote’s en MBO talks te volgen. Tijdens dé onderwijsconferentie voor de MBO sector durven mbo instellingen tijdens de voor-scholen door-scholen workshops en MBO talks hun best-practice te delen en kunnen ook de onderwijspartners uit de sector een bijdrage aan het programma leveren. Er is volop gelegenheid om kennis te delen, zowel halen als brengen, om te ontmoeten en te netwerken.

Dé CVI Conferentie 2024 – 29 en 30 mei – NH Leeuwenhorst – Noordwijkerhout is inmiddels UITVERKOCHT

Het programma van Dé CVI Conferentie 2024 is gevuld met jullie interactieve sessies en MBO talks en diverse Keynote sessies. Te laat aangemeld en op de wachtlijst voor 2024 terecht gekomen? In 2025 nieuwe kansen! Of meld je aan voor het Festival der CreativiteitsOrde, een CVI activiteit in het kader van de Creatieve Beweging.

Heb je vragen over deelname voor jouw school, neem dan contact op met annemariehoevenaars@cviweb.nl

Aanmelden en procedure

Inmiddels is Dé CVI Conferentie 2024 uitverkocht.

Dé CVI Conferentie 2024 zal plaatsvinden op 29 en 30 mei 2024 in Noordwijkerhout.

Lees de voorwaarden en de spelregels hieronder en als je daarmee akkoord gaat, open je onze online databank en kiest voor inloggen, dan kun je alleen nog aanmelden als deelnemer voor de wachtlijst. Je meld je dan aan voor de wachtlijst van Dé CVI Conferentie 2024 in Noordwijkerhout in NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst.

Ben je nog niet bekend in onze online databank, kies dan voor optie 2 en laat je NAW gegevens achter,  je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief met de actuele activiteiten die we vanuit het CVI organiseren in het #Innovatiehuis of elders én natuurlijk het laatste nieuws over alle CVI activiteiten.

Optie 1. Je gegevens zijn bekend in de CVI databank

Je logt in met je e-mail adres en wachtwoord, vervolgens kun je jouw NAW gegevens controleren. Je krijgt in ieder geval de Nieuwsbrief en blijft op de hoogte van onze activiteiten. Zodra je ingelogd bent, kies je voor Dé CVI Conferentie de optie “meld je aan voor deze conferentie″ (je meld je aan voor de wachtlijst van CVI 2024). Sessievoorstellen indienen is niet meer mogelijk.

Wachtwoord kwijt? Klik op “help” bij het inlogscherm, je wachtwoord wordt per ommegaande naar het in de databank opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Optie 2. Je gegevens zijn nog niet opgenomen in de CVI databank

Je kunt nog niet inloggen, omdat je gegevens niet bekend zijn. Via de knop INLOGGEN DATABANK  (hieronder op deze pagina) – kies voor REGISTREREN kun je, je eigen contactkaart aanmaken. Als je deze volledig ingevuld verstuurd hebt, wordt je wachtwoord naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Je bent dan automatisch ingeschreven voor de maillijst van het Consortium voor Innovatie en ontvangt de Nieuwsbrief. Ook kun je dan aanmelden voor de wachtlijst van Dé CVI Conferentie volgens Optie 1. Of aanmelden voor andere CVI activiteiten zoals het Festival der CreativiteitsOrde of Themamiddagen.

Mocht je support nodig hebben, kun je bellen met het Consortium voor Innovatie op telefoonnummer 073 – 7200932.

Niet duurder maar rijker

Het schappelijke investeringsbedrag voor twee dagen Dé CVI Conferentie 2024 bedraagt  € 585,= p.p. Voor dit bedrag kun je genieten van twee dagen inspirerende sessies, ontmoetingen met vakgenoten, veel netwerkmomenten, een lunchbuffet, koffie/thee/aperitief, een diner op woensdagavond en een verrassend avondprogramma. En vooral veel inspirerende ontmoetingen.

Inmiddels is CVI 2024 uitverkocht. In 2025 zullen we weer een CVI Conferentie organiseren.

Annulering of wijziging

Registratiewijzigingen van je deelname bedraagt € 50,= per wijziging. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je tot 2 mei 2024 je deelname aan Dé CVI Conferentie uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij berekenen dan € 100,= aan annuleringskosten. Na deze datum kun je niet meer annuleren en wordt de volledige volle prijs doorberekend. De conferentie gaat altijd door, lukt het niet live, dan organiseren we een online alternatief.

Dé CVI Conferentie 2024

durf.doe.deel.

woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024

het voor-en-door-scholen programma wordt gevuld door MBO scholen en onderwijspartners uit het hele land

locatie: NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout

Sessie-voorstel indienen

Indienen van sessie-voorstellen voor 2024 is niet meer mogelijk via de online databank.

Het programma voor 2024 is ingevuld. Nieuwe kansen in 2025.

Dé CVI Conferentie   durf. doe. deel.

Kennisdeling is één van de doelstellingen van het Consortium voor Innovatie. Hiervoor zoeken we inspirerende voorbeelden, waaruit de deelnemers aan een CvI activiteit kunnen kiezen. Voor het programma van Dé CVI Conferentie geldt dit natuurlijk ook!

Durf jij ook jouw kennis te komen delen in het ‘voor scholen, door scholen’ programma tijdens Dé CVI Conferentie 2024 en een sessie-voorstel in te dienen voor een interactieve workshop en/of MBOtalk; tot 25 november 2023 kon dit via onze databank; er vindt voortdurend beoordeling plaats. Je kunt ook contact opnemen met de contactpersoon van jouw MBOschool. Heb je nog vragen hierover, mail naar ellenelemans@cviweb.nl voor de mogelijkheden.

Bij het indienen van jouw sessie-voorstel word je automatisch deelnemer aan Dé CVI Conferentie 2024 voor het schappelijke bedrag van € 585,= voor twee dagen  (incl. de mogelijkheid tot het volgen van andere sessies, veel netwerkmomenten, lunch, koffie en thee en diner & avondprogramma).

Dé CVI Conferentie 2024 zal plaatsvinden op woensdag 29 mei en donderdag 30 mei 2024. In 2025 zal weer een CVI Conferentie worden georganiseerd.

Procedure beoordeling voorstellen

Bij Dé CvI Conferentie worden de voorstellen beoordeeld op actualiteit en innovativiteit; het programma wordt ingevuld met thema’s, die bij de (MBO-)scholen en de onderwijspartners hoog op de (MBO / onderwijs) agenda staan.

Het Consortium voor Innovatie zal in samenspraak met de betrokken mbo scholen hierover beslissen. Het is verstandig om zo vroeg mogelijk jouw sessie-voorstel in te dienen, om meer kans te maken dat het opgenomen kan worden in het programma van

Dé CVI Conferentie 2024 – DURF   DOE   DEELTot 25 november 2023 konden sessie-voorstellen ingediend worden via de online databank. Inmiddels is het programma gevuld. Lees ook de spelregels.

Heb je vragen hierover? Mail naar ellenelemans@cviweb.nl

Partners van de CvI Conferentie 2024

Sponsormogelijkheden

Bekijk hier de verschillende sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden tijdens Dé CVI Conferentie 2024

Dé CVI Conferentie is de perfecte plek om ruim duizend bezoekers en sprekers van bijvoorbeeld het management tot docenten van ROC’s, AOC’s, vakscholen en Onderwijspartners te treffen. De MBO sector is goed vertegenwoordigd. Tussen de workshoprondes door komen onze presentatoren en bezoekers vooral om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Hieronder enkele suggesties voor sponsor mogelijkheden. Heb je zelf andere ideeën, wij staan open voor activiteiten die van meerwaarde zijn voor onze deelnemers.

 

Netwerk element in een lounge

Wil je graag jouw organisatie presenteren aan potentiële klanten, nieuwe relaties opdoen, dan is Dé CVI Conferentie de uitgekozen plek om dat doel zo snel mogelijk te halen.
Op Dé CVI Conferentie 2024 gaan we netwerktafels plaatsen waar je jouw organisatie.

Heb je interesse, stuur een mail naar annemariehoevenaars@cviweb.nl over de kosten en de mogelijkheden.

 

Keycords ( vergeven )
Keycords met opdruk. Keycords worden 3 weken voor de conferentie met toegangsbadge naar iedere deelnemer aan de conferentie toegestuurd.
Deelnemers zijn “verplicht “ badge te dragen tijdens conferentie.

 

Waterflesjes
Plaatsen van bedrukte waterflesjes door de gehele conferentie locatie.
.. ( excl. waterflesjes en verspreiding op de conferentie)

 

Heb je zelf ideeën hoe je jouw bedrijf tijdens onze conferentie wilt profileren, neem dan contact op met Annemarie Hoevenaars

Programma

Het programma van Dé CVI Conferentie 2024 is ingevuld met 217 workshops, 28 MBO talks en 14 keynotes door scholen (mbo-)scholen en onderwijspartners.

Er zijn 20 MBO instellingen en diverse partners die zich gecommitteerd hebben aan CVI 2024. Zij zullen een eigen workshopruimte vullen met door hen samengesteld programma.

Daarnaast zijn er wildcard workshopruimtes, waar de overige MBO scholen en onderwijspartners sessievoorstellen kunnen indienen.

Hieronder zie je een voorlopige indeling in NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout.

Woensdag 29 mei 2024Donderdag 30 mei 2024
inloop PreConferenties vanaf 09:00 uurinloop vanaf 09:00 uur
PreConferenties* 9:30 – 12:00 uur4e sessieronde 09:30 – 10:30 uur
inloop vanaf 11:00 uur
Lunch in Atrium en Rotonde vanaf 12:00 uur
5e sessieronde 10:45 – 11:45 uur
Opening 13:00 – 14:00 uurlunch in Atrium en Rotonde vanaf 12:00 uur
1e sessieronde 14:15 – 15:15 uur6e sessieronde 13:00 – 14:00 uur
2e sessieronde 15:30 – 16:30 uur7e sessieronde 14:15 – 15:15 uur
3e sessieronde 16:45 – 17:45 uurAfsluiting CVI
15:30 – 16:00 uur
Diner in Atrium en Rotonde
van 18:00 – 20:00 uur
Borrel vanaf 16:00 uur
Avondprogramma vanaf 19:30 uur

Het (voorlopige) inhoudelijke programma van Dé CVI Conferentie 2024 vind je in je op deze Programma CVI2024 pagina; dit wordt nog geactualiseerd in de komende weken. Je kunt hier zoeken op trefwoord of naam van een presentator.

Binnenkort zal voor de deelnemers aan CVI 2024 ook de CVIeventApp 2024 worden gelanceerd, waarin deelnemers hun eigen bezoek-programma kunnen samenstellen.

 

De keynotes zijn bekend, meer informatie vind je op Nieuwsbericht Keynotes 

PreConferenties

In de ochtend van woensdag 29 mei worden diverse PreConferenties georganiseerd, waarvoor je apart kunt aanmelden. Meer informatie over PreConferenties 2024 volgt.

Vorig jaar was Dé CVI Conferentie in Veldhoven volledig uitverkocht. Je kunt aanmelden voor Dé CVI Conferentie 2024 via de online databank. De voorwaarden vind je elders op onze website. Je kunt ook een sessievoorstel indienen.

De CVI Conferentie 2024 is inmiddels uitverkocht. Heb je vragen over aanmeldingen of CVI2025, mail dan naar annemariehoevenaars@cviweb.nl

 

Volg ons op deze website, onze CVI LinkedIn pagina en de sociale media met hashtag #CVI2024; daar delen we het laatste nieuws over Dé CVI Conferentie 2024.

Wil je de CVI Nieuwsbrief ontvangen met het laatste nieuws over CVI Conferenties en andere activiteiten, die het Consortium voor Innovatie organiseert? Schrijf je dan in als geïnteresseerde in onze online databank. Als je daar je NAW gegevens achter laat, houden we je op de hoogte.

Het inhoudelijk programma van Dé CVI Conferentie wordt hier gecommuniceerd zodra er meer bekend is.

Titels en sprekers op dinsdag 31 mei 2022 van de impactsessies en WorldCafé sessies Titels en sprekers op woensdag 1 juni 2022 van de impact sessie en de MBO talks

.

Victorie Boogie Woogie zaalWorld café sessie – diverse tafel onderwerpenPresentatoren
dinsdag 10:00 uGoed gesprek rond jouw onderwerp? Of schuif aan bij een collega, die een tafel leidt.Aangegeven bij de entree. Ook ruimte voor jouw thema.
dinsdag 13:00 uVoor en door scholen, naar modulaire (doorlopende) leerrouteIrma Rabelink, Harald Leeuwis (Stichting Consortium Beroepsonderwijs)
dinsdag 15:00 uJouw onderwerp? Je kunt ook aanschuiven bij een collega, die een tafel leidt.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
woensdag 10:00 uSharing is caring! In gesprek over open leermiddelen.Menno de Waal (ROC van Amsterdam) en John Kromhout (Vista College) voor MBO Digitaal
woensdag 10:00 uLeidt een tafel met jouw thema in het WorldCafé, materiaal is beschikbaar. Of schuif aan bij een collega.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
woensdag 13:00 uHet goede gesprek. Je kunt ook jouw thema inbrengen aan een WorldCafé tafel. Of schuif aan bij een collega.Kom ter plaatse een tafel leiden met jouw thema of vraagstelling.
Terugkijken naar het programma van CVI op toer in Emmen

Vorig jaar was Dé CVI Conferentie in Veldhoven volledig uitverkocht. Wil je deelnemers van jouw school of instelling aanmelden, mail dan naar annemariehoevenaars@cviweb.nl

Volg ons op deze website en de sociale media; daar delen we het laatste nieuws over Dé CVI Conferentie 2024.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen met het laatste nieuws over CVI Conferenties en andere activiteiten, die het Consortium voor Innovatie organiseert? Schrijf je dan in als geïnteresseerde in onze online databank. Als je daar je NAW gegevens achter laat, houden we je op de hoogte.

Keynotes 2024

Tijdens Dé CVI Conferentie 2024   durf. doe. deel.

zijn de volgende keynote’s gepland

Hier kun je content plaatsen.

Alexander Minnaert

Rijksuniversiteit Groningen

PreConferenties 2024

op de ochtend van woensdag 29 mei voorafgaand aan Dé CVI Conferentie worden PreConferenties

gepland in Noordwijkerhout, zoals een PreConferentie voor CvB-leden, Practoraten & Lectoren, Studentenraden.

Je kunt je apart aanmelden voor de PreConferenties (sommige alleen als je tot de doelgroep behoort).

Preconferentie 'Samen onderzoekend werken aan onderwijskwaliteit in het mbo'

Preconferentie ‘Samen onderzoekend werken aan onderwijskwaliteit in het mbo’

woensdagochtend 29 mei in NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout
Preconferentie voor facilitators in het MBO

Preconferentie voor facilitators in het MBO

woensdagochtend 29 mei in NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout
Preconferentie Mee-sturen in verandering: Leernetwerk Praktijkinnovatie MBO

Preconferentie Mee-sturen in verandering: Leernetwerk Praktijkinnovatie MBO

woensdagochtend 29 mei in NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout