Preconferentie voor facilitators in het MBO

cviweb / Preconferentie voor facilitators in het MBO

PreConferentie voor facilitators in het MBO

voor facilitators (van ervaren tot ‘want to be’)

woensdagochtend 29 mei in NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout

PreConferentie voor facilitators 2024 in het MBO

Het CVI organiseert een PreConferentie voor facilitators in het mbo, om het netwerk bij elkaar te brengen en samen kennis te delen.

De afgelopen jaren zijn er diverse interne facilitatorsgroepen ontstaan bij verschillende mbo-instellingen:
Deltion College, ROC Mondriaan, ROC Nijmegen, Yuverta.
Alle instellingen in Drenthe, Groningen en Friesland etc.
Deze brengen we deze ochtend graag met elkaar in contact, als ook de ‘lonely wolfs’; facilitators van mbo-instellingen waar nog geen georganiseerde groep is. De bijeenkomst zal leerzaam en interactief zijn en vergroot je netwerk.

Doelgroep
Voor facilitators (van ervaren tot “want to be”). Als je denkt: ik weet eigenlijk niet wat een facilitator is, wellicht ben ik er een? Dan ben je zeker ook welkom.
Programma
In deze pre-conferentie gaan we samen de toegevoegde waarde van een intern facilitatorsnetwerk voor de organisatie in kaart brengen. Welke rol kunnen zij spelen in het behalen van doelen uit de kwaliteitsagenda? Hoe dragen ze bij aan een creatief en innovatief werkklimaat? En, hoe onderscheidt een facilitatorsrol zich van andere bestaande functies/rollen in de organisatie, zoals onderwijskundigen, teamcoaches, trainers, managers etc.?
Samen gaan we op avontuur om de veelzijdigheid van het facilitatorsschap te ontdekken. En voor wie wil….als je meedoet, neem dan jouw favoriete facilitatorstool mee!

Locatie: NH Leeuwenhorst, Noordewijkerhout;  CVI-zaal  Harvard 7
Inloop 09.00 uur
Start 09.30 uur
Einde 12.00 uur lunch

Facilitators 
Monique Kapteijn en Maxime Vollers (ROC Mondriaan), Albertje Nieuwenhuis (Drenthe College), Katja Verhagen (ROC Nijmegen) en Renate Robert (Horizon College).

Voor het schappelijk bedrag van € 65,00 kun je deze PreConferentie voor facilitators bijwonen. Als je geen deelnemer bent aan de CVI Conferentie betaal je € 95,= ( incl. lunch ).

Je kunt aanmelden door een e-mail te sturen naar annemariehoevenaars@cviweb.nl