Preconferentie voor facilitators in het MBO

cviweb / Preconferentie voor facilitators in het MBO

PreConferentie voor facilitators in het MBO

voor facilitators (van ervaren tot ‘want to be’)

woensdagochtend 31 mei in NH Koningshof te Veldhoven

PreConferentie voor facilitators in het MBO

We organiseren een preconferentie voor facilitators in het MBO, we doen dit om het netwerk bij elkaar te brengen en samen kennis te delen.

De afgelopen twee jaar zijn er diverse interne facilitatorsgroepen ontstaan bij verschillende MBO instellingen (Deltion college, ROC Mondriaan ROC van Nijmegen, Yuverta, alle instellingen in Drenthe, Groningen en Friesland etc) deze brengen we graag met elkaar in contact en ook de lonely wolfs, facilitators van MBO instellingen waar nog geen georganiseerde groep is.
De bijeenkomst zal leerzaam en interactief zijn en je vergroot je netwerk.

Doelgroep
Voor facilitators (van ervaren tot “want to be”). Als je denkt: ik weet eigenlijk niet wat een facilitator is, wellicht ben ik er een? Dan ben je zeker ook welkom.

Programma
In deze preconferentie gaan we samen de rol van facilitator verkennen en ga je je eigen facilitator paspoort maken. Hoe kun je jezelf als facilitator kenschetsen, waarin ben jij anders dan andere facilitators etc.
We maken gebruik van rolbeschrijvingen uit de facilitatorstheorie. Het geeft je niet alleen inzage in je eigen facilitatorsrol maar ook een ruimer beeld van de grote verscheidenheid aan facilitators.
En voor wie wil… als je meedoet trek dan je favoriete facilitatorskleding aan.

Locatie: NH Koningshof Baroniezaal
Inloop 09.00 uur
Start 09.30 uur
Einde 12.00 uur lunch

Facilitators 
Monique Kapteijn en Maxime Vollers, de “Leading-facilitators” van ROC Mondriaan, faciliteren deze PreConferentie.

Voor het schappelijk bedrag van € 60,00 ( incl. lunch ) kun je deze PreConferentie voor facilitators bijwonen. Helaas is deze PreConferentie inmiddels uitverkocht, je kunt nog wel aanmelden voor de basistraining “De kunst van het faciliteren” (op 28-29 september in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch, lees meer elders op de website) door een e-mail te sturen naar annemariehoevenaars@cviweb.nl