Pre-conferentie Durven, doen, delen : wij laten zien dat het kan.

cviweb / Pre-conferentie Durven, doen, delen : wij laten zien dat het kan.

PreConferentie Durven, doen, delen: wij laten zien dat het kan.

voor managers en directeuren in het mbo-onderwijs

woensdagochtend 31 mei in NH Koningshof te Veldhoven

Pre-conferentie door Stichting Consortium Beroepsonderwijs en Stichting Praktijkleren

Durven, doen, delen: wij laten zien dat het kan. Laat je verrassen door nieuwe inzichten.

Op 31 mei vindt het CVI plaats en organiseren Stichting Consortium Beroepsonderwijs en Stichting Praktijkleren een pre-conferentie voor managers en directeuren binnen het mbo.

Om in de toekomst van nog meer waarde te zijn, hebben wij besloten om samen verder op te trekken. Vanaf de oprichting, zo’n 15 jaar geleden, zoeken wij al naar synergie en samenwerking. Wij zijn niet alleen gehuisvest in hetzelfde pand in Amersfoort, we werken ook al geruime tijd in de backoffice samen op het gebied van HRM en facilitair. Sinds 1 februari jl. is Michel Wouters de directeur van beide organisaties.

Wat betekent deze samenwerking precies? Wat brengt dat aan voordelen? Graag lichten we dit toe, maar nog belangrijker: we gaan hierover in gesprek met elkaar. Discussieer mee in onze interactieve sessies! Wij horen graag van jullie hoe wij nog beter kunnen inspelen op jullie behoeftes. Welke uitdagingen zijn er en hoe gaan we die samen aan?

Hoe ziet het programma eruit?​​​​​

Centraal in ons programma staat ‘samenwerking en verbinding’. Tijdens het plenaire gedeelte lichten we toe wat de samenwerking aan voordelen en kansen oplevert. Daarna gaan we in gesprek met jou en je collega’s over de uitdagingen in het onderwijs en hoe wij, als eenheid daarin kunnen ondersteunen. En laat je ook verrassen door nieuwe inzichten op onderwijs en eigentijdse vormen van leren.

Praktische informatie op een rij:

  • Datum: woensdag 31 mei 2022
  • Tijdstip: 09.30 – 12.00 uur, inloop vanaf 09:00 uur. Na een korte plenaire sessie gaan we verder met interactieve discussies.
  • Locatie: NH Koningshof te Veldhoven
  • Adres: Locht 117, 5504 RM Veldhoven
  • Voor wie: Alle managers en directeuren binnen het MBO-onderwijs.
  • Wij verzorgen ook de lunch.

Aanmelden voor deze pre-conferentie kan op de site van Consortium Beroepsonderwijs.