Annelies Meijers

cviweb / Annelies Meijers

Annelies Meijer

Annelies Meijers haar passie is het “onzichtbare zichtbaar te maken”, zij is  dol op gedoe en ambitie, en is zelf een “ondernemers dochter”. In het familiebedrijf was veel gedoe, maar vooral ook een ambitie en innovatiekracht.  Dat gaf haar een rijke (systemische) achtergrond; een stevige “humuslaag”. Zij is bedrijfskundige en systemisch coach voor teams, familie bedrijven en vrouwelijk leiders. Zij organiseert Systemic Season Circles; vrouwencirkels en daarnaast geeft zij leiderschap trainingen bij de Baak en Comenius.

Zij staat in haar netwerk bekend als een van de meest creatieve team coaches; die het ongemak kan verduren en maximaal Holding Space geeft (een open veilige ruimte) om het onzichtbare zichtbaar te maken, de roze olifanten, de geheimen die sluimeren en zo kunnen zeuren.

 

Training Systemisch werken – “het onzichtbare zichtbaar maken”

Tijdens de 1-daagse training Systemisch werken krijg je inzicht in de andere manier van kijken, je leert de basis principes en deze ook toe te passen.  Je leert jouw eigen patronen te ontrafelen en hoe deze terugkomen in jouw werk als professional. Op welke plek ben jij het meest krachtig? Aan wie ben je disloyaal bij jouw creatiekracht maximaal inzetten?

Maar ook hoe kun je een systemische housewarming organiseren in jouw werk, of hoe kun je kijken naar het begrip “bestemming bereikt”.

Door verschillende mini-opstellingen krijg je daar zicht op. Maar je krijgt ook tools in handen om zelf (via een tafel opstelling)  systemisch aan de slag te gaan. Interventies vol Beeldkracht en impact!

Team

Festival der Creativiteit bestaat uit 2-daagse training Creatief Probleem Oplossen (Addy – Judith, Paul Peter – Erik op den Berg geven geheel in hun eigen stijl COP).
Je krijgt inzicht in creatief denken en leert praktische technieken.
De training is er op gericht dat je het proces van creatief probleem oplossen zelf kunt toepassen in groepen en in je eigen werksituatie.
Je leert patroon doorbrekend denken en een veelheid van ideeën en oplossingen te genereren. Zowel individueel als met groepen.

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars