Addy de Zeeuw

cviweb / Addy de Zeeuw

Addy de Zeeuw

Facilitator die werkt met het motto: “creëren met commitment”.  Is universitair geschoold als socioloog aangevuld met een post-hbo opleiding bedrijfskunde.  Door de deskundigheidsopleiding “creatieve technieken” en vooral door het groot aantal gefaciliteerde sessies op dit gebied mag hij zich een deskundige op het gebied van creativiteit noemen.

Hij heeft ruime ervaring met het faciliteren van intensieve sessies voor kleine en grote groepen. Opdrachtgevers komen uit een veelheid van sectoren. Naast zijn werkzaamheden in de mbo sector behoort hij tot de vaste facilitators van het Future Center van Rijkswaterstaat (LEF) en is betrokken bij de ontwikkeling van methodes van het Future Lab.

Addy gebruikt een veelheid van werkvormen (openspace, worldcafe, de zes denkhoeden en allerlei varianten) en ontwikkelt zelf ook nieuwe vormen zoals de carrouselmethode en denken als een japanner.

Binnen het onderwijs is hij bekend als organisator en concepthouder van de landelijke conferenties en expedities van het Consortium voor Innovatie. Momenteel heeft de CreativiteitsBeweging en het Festival der CreativiteitsOrde zijn aandacht. 

2 daagse training: Expeditiemodel

In deze tweedaagse ga je kennismaken met het succesvolle expeditiemodel. We gaan samen twee dagen op pad en zulleb veel buiten zijn. In de expeditie ga je op basis van een individuele leervraag een tweedaags proces door om die vraag te beantwoorden. Je zult de expeditie dus zelf ervaren en er zal tijd ingebouwd worden om te reflecteren op het proces.

Er worden werkvormen en technieken toegepast en we zullen veel gebruik maken van de omgeving en de toevallige ontmoetingen. Het is een expeditie dus mee veren met de omstandigheden is wel een vereiste. De expeditie gaat bij alle weersomstandigheden door.

Team

Festival der Creativiteit bestaat uit 2-daagse training Creatief Probleem Oplossen (Addy – Judith, Paul Peter – Erik op den Berg geven geheel in hun eigen stijl COP).
Je krijgt inzicht in creatief denken en leert praktische technieken.
De training is er op gericht dat je het proces van creatief probleem oplossen zelf kunt toepassen in groepen en in je eigen werksituatie.
Je leert patroon doorbrekend denken en een veelheid van ideeën en oplossingen te genereren. Zowel individueel als met groepen.

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars