Judith de Jong

cviweb / Judith de Jong

Judith de Jong

Kort gezegd is Judith een soep maker; Ze vindt het heerlijk om verschillende ingrediënten te combineren om zo workshops en trainingen te maken waar de deelnemers energie van krijgen. Ze gelooft dat de uitkomst niet alleen het resultaat is van “hard werken”, maar ook van een goede samenwerking en het benutten van het volledige potentieel van de deelnemers.

Haar favoriete ingrediënten zijn creativiteit, improvisatie, naar buiten gaan en het gebruiken van spelelementen. Daarin heeft ze ruime ervaring opgedaan tijdens de Advanced Creativity opleiding (COCD), het trainen in een theatersport vereniging, een Game Design opleiding en natuurlijk ‘meters maken’. Haar oorspronkelijke opleiding tot MSc Food Technology is inhoudelijk gezien minder belangrijk geworden, maar is nog steeds de basis voor een scherpe analytische blik.
Ze werkt als zelfstandig Professional Facilitator in haar eigen bedrijf, Creativity meets Results, en is trainer bij verschillende trainingsbureaus. Sinds 2018 organiseert ze het Nederlandse evenement “Out of Office Inspiration”, een vierdaags evenement vol workshops over creatief denken.

2-daagse training Creatief Probleem Oplossen

Creativiteit is steeds essentiëler voor organisaties om excellent te kunnen zijn in een snel veranderende externe omgeving. Ook als individu willen we graag out of the box kunnen denken of een groep zover krijgen dat ze op een creatieve manier gebruik maken van hun eigen mogelijkheden. Creatief denken is inspirerend en leuk; het proces van creatief probleem oplossen is effectief inzetbaar in bijeenkomsten en organisaties. Je krijgt inzicht in creatief denken en leert praktische technieken. De training is er op gericht dat je het proces van creatief probleem oplossen zelf kunt toepassen in groepen en in je eigen werksituatie. Je leert patroon doorbrekend denken en een veelheid van ideeën en oplossingen te genereren. Zowel individueel als met groepen.

Team

Festival der Creativiteit bestaat uit 2-daagse training Creatief Probleem Oplossen (Addy – Judith, Paul Peter – Erik op den Berg geven geheel in hun eigen stijl COP).
Je krijgt inzicht in creatief denken en leert praktische technieken.
De training is er op gericht dat je het proces van creatief probleem oplossen zelf kunt toepassen in groepen en in je eigen werksituatie.
Je leert patroon doorbrekend denken en een veelheid van ideeën en oplossingen te genereren. Zowel individueel als met groepen.

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars