Annemarie Hoevenaars

cviweb / Annemarie Hoevenaars

Annemarie Hoevenaars

Organisator die werkt met het motto: “organiseren en creëren met liefde en aandacht”

Annemarie Hoevenaars heeft daarin een heel eigen stijl ontwikkeld: open, direct en persoonlijk. De basis daarvoor zijn haar persoonlijkheid, haar creativiteit, nieuwsgierigheid en haar ervaring. Haar basis ligt bij Theater aan de Parade en is geworteld in ‘s-Hertogenbosch. Annemarie heeft als specialiteit conceptrealisatie en beleving.

Ervaring met het organiseren en realiseren van de grootste landelijke onderwijsconferentie van Nederland (1200-1400 ) bezoekers, 700 hotelkamers, 250 workshops).

Daarnaast organiseert Annemarie themamiddagen, studiereizen naar USA, Finland, Schotland (van 12 tot en met 200 personen) en expedities. Is mede bedenker en realisator van het Innovatiehuis (Future Center van het onderwijs). Realiseerde Annemarie een POP-up Innovatiehuis in Groningen. Verder kent Annemarie ‘creatieve technieken, werkvormen’ zoals onder andere; de zes denkhoeden, openspace, worldcafe.

Team

Festival der Creativiteit bestaat uit 2-daagse training Creatief Probleem Oplossen (Addy – Judith, Paul Peter – Erik op den Berg geven geheel in hun eigen stijl COP).
Je krijgt inzicht in creatief denken en leert praktische technieken.
De training is er op gericht dat je het proces van creatief probleem oplossen zelf kunt toepassen in groepen en in je eigen werksituatie.
Je leert patroon doorbrekend denken en een veelheid van ideeën en oplossingen te genereren. Zowel individueel als met groepen.

Registeren?

Stuur een mail naar Annemarie Hoevenaars