Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016

cviweb / Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016

NAIT SOEZ’N MOAR BROEZ’N

Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016

Elk ‘even’ jaar organiseert het Consortium voor Innovatie een CvI Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT. Dit is dé plek bij uitstek voor ROC’s, AOC’s, Vakscholen en VMBO-scholen om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te inspireren. Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen, daar gaat het bij deze CvI Conferentie om.

Voor onderwijsinstellingen is Dé CvI Conferentie, met ca. 1000 deelnemers, dé gelegenheid om de stand van zaken of ideeën in Onderwijsvernieuwing, hun ICT projecten of praktijkvoorbeelden te presenteren. En natuurlijk een mooie gelegenheid om de ‘eigen vraag’ centraal te stellen en anderen uit te nodigen om mee te denken.

Daarnaast is er tussen de workshoprondes door veel gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2016 “NAIT SOEZ’N MOAR BROEZ’N” vond plaats op 6 en 7 april in Groningen. Gastheer van deze CvI Conferentie was Noorderpoort.

Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT brengt twee “werelden” bijeen. Onderwijsvernieuwing en ICT komen zowel in combinatie, als afzonderlijk aan bod in het programma. Opzet van de conferentie is om het beste uit beide werelden te presenteren.

Het programma overzicht van DROOM en DAAD verbinden vind je op www.cviweb2016.nl. Veel presentatoren plaatsen daar naderhand een link naar hun presentatie.

Een terugblik op keynote’s, de foto’s en verslagen van onze Edubloggers van een groot aantal sessies lees je op onze weblog