Themasessie: Helder denken over excellentie-onderwijs

cviweb / Themasessie: Helder denken over excellentie-onderwijs

Themasessie Excellentie-onderwijs

Helder denken over excellentie-onderwijs

donderdagmiddag 31 mei 2018 in Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch

Helder denken over excellentie-onderwijs

Veel mbo-scholen zijn druk met excellentie-onderwijs. Het is belangrijk. Het is veelbelovend. En het is best lastig om het goed te doen.
De in maart verschenen Denkhulp Word Gewoon Excellent maakt de geleerde lessen van zes ervaren scholen toegankelijk. Aan de hand van een denkmodel komen aan bod: de visie op excellentie-onderwijs, de organisatie ervan, de cultuur van excellentie en de competenties van de mensen die excellentie-onderwijs uitvoeren.

De Denkhulp helpt scholen met hun zoektocht naar de beste inrichting van excellentie-onderwijs. Meer weten? Kijk vast op www.gewoonexcellent.nl

Deze workshop zal plaatsvinden op donderdagmiddag 31 mei 2018 in het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch

Deze themasessie is gepland op donderdagmiddag 31 mei 2018.

In de workshop geven Leontien Kragten van ROC Midden Nederland en Anouk Mulder van De Argumentenfabriek een workshop aan de hand van dit boek.
Meer weten? Kijk vast op www.gewoonexcellent.nl

Aanmelden voor deze middag kan via de online databank. Jouw bijdrage voor de workshop is € 45,=. Wil je vooraf met ons lunchen (je betaalt dan € 60,= voor de hele middag) dan ben je welkom vanaf 12 uur.

Het programma begint om 13 uur. We sluiten de middag af met een informele netwerkborrel in de Huiskamer van het Innovatiehuis.