Teamdag(en) in Innovatiehuis

cviweb / Teamdag(en) in Innovatiehuis

Teamdag(en)

Dat gaat naar den Bosch toe…. Met je team, afdeling, collega’s etc. voor een teamdag, die volledig gefaciliteerd wordt in en rond het Innovatiehuis.

…dat gaat naar den Bosch toe…

met je team, afdeling, collega’s etc. voor een teamdag, die volledig gefaciliteerd wordt (procesbelegeiding, organisatie, ruimte en catering). Bring your own is ook mogelijk.

Het Innovatiehuis ligt in de prachtige stad ‘s-Hertogenbosch op enkele minuten lopen van het station én van de binnenstad met haar horeca en bezienswaardigheden. Ook loop je na vijf minuten de natuur in.

Het Innovatiehuis zelf biedt sessieruimtes (groot en klein), een Huiskamer waar je ook zelf kunt koken, een tafel waar je met 13 personen aan kunt eten, een tuin, die bij mooi weer ook als sessieruimte gebruikt kan worden.

Beleef ‘s-Hertogenbosch vanaf de waterkant; er zijn verschillende mogelijkheden om met een boot de stad te verkennen. Wandelend door de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, langs de overgebleven vestingmuren en vestingwallen. Laat je verrassen door de historische binnenstad met de bezienswaardigheden.