Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festival der CreativiteitsOrde

7 november @ 08:00 - 10 november @ 17:00

CreaFestival der Creativiteitsorde is een CVI activiteit

Het Festival der Creativiteits Orde is een vierdaags (trainings-) activiteit op verzoek van meerdere MBO instellingen, op Terschelling en onderdeel van de Creativiteitsbeweging voor het MBO.

Organisaties hebben behoefte aan creativiteit. Dit kan gerealiseerd worden door creatiever personeel, door een innovatie lab of door het beter toepassen van creatieve processen zoals co-creatie.
Met het Festival der CreativiteitsOrde gaan we daar een praktisch en ambitieuze bijdrage aanleveren. We gaan de deelnemers trainen in het faciliteren van processen creatief probleem oplossen. We brengen gelijkgezinden bij elkaar die in Nederland een beweging in gang kunnen zetten.

In dit initiatief zijn mbo instellingen betrokken die strategisch meer willen doen met creativiteit:
Noorderpoort, ROC van Twente, Aventus, Koning Willem 1 College, Firda, ROC van Nijmegen, ROC A12, Drenthe College, Yuverta, Deltion College en ROC Mondriaan.

Natuurlijk zijn ook andere mbo instellingen van harte welkom! Meld je / jouw team nu aan voor de vierde versie 7 – 10 november 2023 op Terschelling. Alle informatie vind je op elders op de website

Voor meer informatie of aanmelden mail naar annemariehoevenaars@cviweb.nl 

Eerdere Festival der CreativiteitsOrde edities vonden plaats in 2019, 2021 en 2022 op Terschelling en waren volledig uitverkocht. Een terugblik op eerdere Festivals der CreativiteitsOrde vind je > op onze weblog.

 

Gegevens

Begin:
7 november @ 08:00
Einde:
10 november @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Terschelling