Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festival der CreativiteitsOrde

11 oktober 2022 @ 08:00 - 14 oktober 2022 @ 17:00

Alweer de 3e versie! Aanmelden is al weer mogelijk, wacht niet te lang; de vorige edities waren volledig uitverkocht. Mail naar annemariehoevenaars@cviweb.nl 

Er is een grote roep om meer creativiteit. Het wordt genoemd als een van de belangrijkste 21’ste -eeuwse vaardigheden. De urgentie wordt door bedrijfsleven en wetenschap aangegeven. ‘Creativiteit is een hot topic in onderwijs, organisaties en ministeries. Het is een onderwerp waar we eigenlijk niet omheen kunnen, toch is er relatief weinig aandacht voor een andere manier van leren denken en omgaan met bestaande kennis’, aldus psychologe Simone Ritter .

Organisaties hebben behoefte aan creativiteit. Die kan gerealiseerd worden door creatiever personeel, door een innovatie lab of door het beter toepassen van creatieve processen zoals co-creatie.

Met het Festival der CreativiteitsOrde leveren we daar een praktisch en ambitieuze bijdrage aan. Het CvI gaat met een aantal gerenommeerde creatieve denkers uit bedrijfsleven en onderwijs de deelnemers trainen in het faciliteren van processen creatief probleem oplossen. We brengen gelijkgezinden bij elkaar die in Nederland een beweging in gang kunnen zetten. Dit evenement maakt deel uit van verschillende evenementen in het kader van de Creativiteitsbeweging.

Eerdere Festival der CreativiteitsOrde edities vonden plaats in 2019 en 2021 op Terschelling en waren volledig uitverkocht. Een terugblik op Festival 2021 vind je > op onze weblog.

Meld je / jouw team nu aan voor oktober 2022. Alle informatie vind je op www.cviweb.nl/festival-der-creativiteitsorde/ 

 

Gegevens

Begin:
11 oktober 2022 @ 08:00
Einde:
14 oktober 2022 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Terschelling