Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gnimmel

22 mei 2019 - 24 mei 2019

Het CvI organiseert voor het vierde jaar deze meerdaagse activiteit, waarbij een gemengde groep van 30 professionals uit het mbo (CvB, docenten, studenten en beleidsmedewerkers van MBO Raad, SBB en het Ministerie van OCW) samen leren door aan het werk te gaan met elkaar.

Er staat een vraag centraal die voldoende concreet en algemeen is dat elke mbo instelling er voordeel aan heeft. Die probleemstelling wordt op het eiland bekend gemaakt. ROC Nijmegen levert dit jaar de vraag, uitdaging aan.
Geen presentaties van keynotes. Alle kennis zit in de aanwezig deelnemers en zonder onderscheid van positie gaan we aan het werk.

We werken met slimme werkvormen in een ruimte die het proces ondersteunt. We kiezen voor een Waddeneiland als locatie om ruimte en afstand te nemen. Deelnemen is je committeren aan de vereist tijd. Het is ook een cadeautje wat je je zelf gunt.

Waarom deelnemen : Je leert door het werken met andere professionals, je leert van hen en je leert van de werkvormen, die we gebruiken. Het zijn ook gewoon fijne dagen om mee te maken.
Als mbo instelling doe je ook mee om de verschillen tussen CvB, stafafdelingen en docenten te slechten in een positieve aanpak waarbij het onderwijs centraal staat.

Meer informatie over last-minute aanmeldingsmogelijkheden vind je op onze website.

Gegevens

Begin:
22 mei 2019
Einde:
24 mei 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.cviweb.nl/gnimmel/

Organisator

CVI – Consortium voor Innovatie
Telefoon
073 720 09 32
E-mail
info@cviweb.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Terschelling