Gnimmel

cviweb / agenda gepland  / Gnimmel

Gnimmel

Vierde editie; 22 – 24 mei 2019 – Terschelling

We hebben last minute plaatsen beschikbaar voor deze vierde editie van Gnimmel: een meerdaagse activiteit waarbij een gemengde groep van 30 professionals uit het mbo (CvB, docenten, studenten en beleidsmedewerkers van MBO Raad, SBB en het Ministerie van OCW) samen leren door met elkaar aan het werk te gaan.

Er staat een vraag centraal die voldoende concreet en algemeen is dat elke mbo instelling er voordeel aan heeft. Die probleemstelling wordt op het eiland bekend gemaakt. ROC Nijmegen levert dit jaar de vraag, uitdaging aan.
Geen presentaties van keynotes. Alle kennis zit in de aanwezig deelnemers en zonder onderscheid van positie gaan we aan het werk.

We werken met slimme werkvormen in een ruimte die het proces ondersteunt. We kiezen voor een Waddeneiland als locatie om ruimte en afstand te nemen. Deelnemen is je committeren aan de vereist tijd. Het is ook een cadeautje wat je je zelf gunt.

Waarom deelnemen : Je leert door het werken met andere professionals, je leert van hen en je leert van de werkvormen, die we gebruiken. Het zijn ook gewoon fijne dagen om mee te maken.
Als mbo instelling doe je ook mee om de verschillen tussen CvB, stafafdelingen en docenten te slechten in een positieve aanpak waarbij het onderwijs centraal staat.

Kosten: 530 euro p.p. inclusief overnachting/ catering/ overtocht (de organisatiekosten worden door CvI gedragen).

Boottijden:
Aankomst deelnemers in Harlingen, welkom en kennismaking 16.15 uur.
24 mei Terschelling – Harlingen Langzame boot 17.30 aankomst 19.30

Interesse? Stuur een mail naar annemariehoevenaars @cviweb.nl

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.