CREA Conference in Italië – nieuwe data

cviweb / CreaConference  / CREA Conference in Italië – nieuwe data

CREA Conference in Italië – nieuwe data

De Crea Conference 2020 zou plaatsvinden op 6 – 10 mei 2020 plaats in Toscane, maar zal vanwege de corona-maatregelen in Italïe naar het najaar worden verplaatst. Data zijn op dit moment nog niet bekend.

Heb je ook interesse in de CREA Conference, de grootste Europese Conferentie rond creativiteit, creatief probleem oplossen en Innovatie? Deze wordt komend jaar voor de 18e keer georganiseerd op de Dynamo Campus, een nieuwe locatie in het mooie Toscane.

Dynamo Academy is “een sociale onderneming die zich richt op educatie en advies, leidende bedrijven en topmanagers op weg naar waardecreatie om de uitdaging van bedrijfsfilantropie aan te gaan, waarbij zakelijk en sociaal geven effectief worden gecombineerd”.

Dit is waar de nieuwe “Groene, continue, impactvolle” CREA Conferentie zal plaatsvinden. De campus beschikt over ultramoderne faciliteiten die zijn ontworpen voor leren en creatieve expressie.

CREA 2020 THEMA – APPLY IMAGINATION – verbeeldingskracht toepassen

Verbeelding is een belangrijk onderdeel van creativiteit. Wanneer we het de vrije loop laten, kunnen we oneindige mogelijkheden verkennen, gewenste visies schetsen, ultieme innovaties ontwikkelen. We kunnen nieuwe manieren vinden om individuele verandering en organisatietransformatie te beheren. Ons vermogen om ons voor te stellen, stelt ons in staat om een ​​betere wereld te dromen, van persoonlijke uitdagingen tot sociale en milieukwesties. Het is nu tijd om JOUW verbeelding energie te geven.

In een unieke en energieke omgeving nodigt CreaConference 2020 je uit om verbeeldingskracht toe te passen om creatieve resultaten te bereiken, door zijn unieke combinatie van leren, gedeelde ervaringen en multiculturele ontmoetingen.

Eerdere jaren faciliteerden we vanuit het Consortium voor Innovatie een studiereis naar Crea Conference (toen nog in Sestri Levante); geen onderwijsconferentie, deelnemers komen uit verschillende landen en sectoren. Vorig jaar gingen we met een groep van ruim 30 deelnemers vanuit 5 Nederlandse MBOscholen. Volg het laatste nieuws op onze website.

Heb jij interesse om (met collega’s van jouw MBO school) ook deel te nemen, neem dan contact met ons op. Bel 073 7200932 of mail ellenelemans @ cviweb.nl

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.