Impressie voorbereidingen dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2010 (#cvi2010)

cviweb / cviov2010  / Impressie voorbereidingen dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2010 (#cvi2010)

Impressie voorbereidingen dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2010 (#cvi2010)

Vandaag hebben we de laatste voorbereidingen getroffen voor dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2010, die morgenvroeg van start gaat. ‘We’ is een indrukwekkend gezelschap dat bestaat uit het projectteam van het Consortium voor Innovatie (niet alleen de ‘usual suspects’ als Addy, Annemarie, Kimmely, Ellen en Willem, maar ook de tijdelijke versterking), de programmacommissie van deze conferentie, medewerkers van de Koningshof, personeel van Houben Mediatechniek, Holland Standbouwers, leerlingen van het Cibap in Zwolle (met hun begeleiders) en leerlingen van het Horizon College en Regio College die zorgen voor de ICT-ondersteuning en het gastheer/vrouwschap (met begeleiders). Ongetwijfeld ben ik nog mensen vergeten. Mijn excuus daarvoor.

Vooraf hebben we een uitgebreid draaiboek ontvangen dat leidend is voor de voorbereiding en uitvoering van deze conferentie. Wat is er zoal gebeurd? Een greep uit de activiteiten:

  • Opbouw ICT markt
  • Inrichten vendors alley
  • Insteken congrestassen (veel werk). Tijdens het insteken heb ik gevraagd hoeveel leerlingen al aan pingen deden. De score viel me mee (of tegen). Ik loop nog niet hopeloos achter.
  • Instructie portofoons (belangrijk communicatiemiddel)
  • Instructie brigades (zaalwachten). Ik ben met een aantal leerlingen door de Koningshof gelopen. Zij hadden de structuur van dit complexe gebouw snel in de gaten. Ik nog steeds niet (TomTom op de iPhone werkt binnen niet).
  • Testen barcodesysteem
  • Inrichten van diverse hallen en zalen (en checken, checken, checken; nu -20.45 uur- wordt voor de laatste keer gecontroleerd of alles in orde is)
  • Overleg en briefings
  • Bewegwijzering aanbrengen (en checken, checken, checken).

Morgenvroeg hebben we al weer om 7 uur de eerste briefing. Met ontbijt, gelukkig. En laat dan de massa bezoekers maar komen.

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.