Marc Prensky opent conferentie

cviweb / cviov2006  / Marc Prensky opent conferentie

Marc Prensky opent conferentie


DSC_0064
Originally uploaded by Trendmatcher.

Natuurlijk ging het opnieuw over digital immigrants en digital natives, maar het blijft een prachtige presentatie die Marc ons weer voorschotelde. We hebben alles opgenomen en ik hoop dat we hem straks als podcast kunnen plaatsen. Ik mocht Marc gisteren van het station halen maar dankzij alle verkeerslichten in Eindhoven en een wegomlegging (waardoor het wat langer duurde) had hij toch maar vast een taxi genomen. Zo liep ik een mooie posting mis!
De boodschap van Prensky kwam goed aan bij het publiek. Dat kon je horen aan de geluidsgolven die af en toe door het publiek gingen. Ik hoop dat we met zijn boodschap nu ook wat gaan doen! Marc heeft me uitgenodigd om zijn hele verhaal te vertalen en ik mag dat plaatsen als ik wil, dus wie weet, als het slecht weer is dit weekend…
Meer foto’s staan in de Flickr stream aan de zijkant…

1 Comment
  • jan wouter
    12 april 2006 at 22:04

    Prima verhaal van deze GURU jammer dat bij mijn prt de mensen alweer vergeten waren wat ze om 10.00 uur belangrijk vonden. wel een weblog gestart

Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.