BVMBO ‘Samen sterk voor goed mbo’

cviweb / BVMBO ‘Samen sterk voor goed mbo’

PreConferentie BVMBO

2020 in Emmen

SAMEN STERK VOOR GOED MBO

was gepland: woensdagochtend 1 april 2020

Als beroepsvereniging geloven wij dat we zelf verantwoordelijk zijn voor het vakmanschap van onze beroepsgroep van mbo-opleiders. Dat we samen de regie moeten nemen om bij te dragen en vorm te geven aan goed middelbaar beroepsonderwijs.

Wij trokken daarom de afgelopen paar maanden het land in om met opleiders in gesprek te gaan en ideeën op te halen voor het vormen van een sterke beroepsgroep. Thema’s als vakmanschap, invloed hebben, kennis delen, regie nemen en onze stem gebruiken staan hierbij centraal. Tijdens deze preConferentie presenteren we de uitkomsten van deze tour door het land.

Iemand die ons in dit proces heeft bijgestaan is Matthijs Bobeldijk. Hij is aanjager van de betekeniseconomie, ontwikkelaar van de Purpose Case en auteur van het boek IMPACT ‘zet vanuit de Purpose Case de wereld naar je hart’. Dit boek ziet op 6 maart 2020 het levenslicht.

Matthijs zal tijdens deze Preconferentie ingaan op hoe je met een frisse blik de uitdagingen in ons beroepsonderwijs van morgen en overmorgen op een duurzame manier het hoofd kan bieden. Zijn expertise is bij veel projecten in publiek-privaat samenwerken (pps) en hybride beroepsonderwijs ingezet. Meer informatie kan je vinden via https://www.newbusinesslab.com

Vanwege de aanhoudende corona maatregelen en de geluiden uit het onderwijs, dat voorlopig de aandacht binnen het onderwijs nodig is op andere terreinen, zijn zowel Dé CvI Conferentie als deze pre-conferentie komen te vervallen.

Voor wie: mbo-opleiders en alle andere professionals in het beroepsonderwijs
Was gepland op woensdag 1 april 2020, voorafgaand aan De CVI Conferentie 2020 “Steek je nek uit”
Locatie: Wildlands en Atlas Theater in Emmen

09.30 – 10.00 uur ontvangst met koffie
10.00 – 12.00 uur PreConferentie BVMBO

Kosten deelname aan deze PreConferentie is 60 euro inclusief lunch

Aanmelden kan via de CvI databank. We hopen je daar te ontmoeten!