Dé Managementconferentie 2015

cviweb / Dé Managementconferentie 2015

Dé Managementconferentie 2015

NIEUW VAKWERK

Elk ‘oneven’ jaar organiseert het Consortium voor Innovatie een Managementconferentie. Dit is uitgegroeid tot hét evenement voor ROC’s, Vakscholen en VMBO-scholen. Vakgenoten en collega’s informeren elkaar over hun kennis, ervarigen en successen, maar natuurlijk ook over valkuilen en struikelblokken.

Dit betekent niet alleen een passieve aanwezigheid, maar er wordt een beroep gedaan op jóuw creatieve en actieve betrokkenheid. Dé CvI Conferentie met ca. 1000 deelnemers kent het uitgangspunt “voor scholen, door scholen”. Deelnemers zijn veelal ook presentatoren. Daarnaast is er tussen de workshoprondes door veel gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Dé Managementconferentie 2015 NIEUW VAKWERK heeft plaatsgevonden op 25 en 26 maart 2015 in de Achterhoek in de DRU Cultuurfabriek en Innovatiecentrum ICER met Graafschapcollege als gastcollege.

Wil je het Programma van Dé Managementconferentie 2015 terugzien, kijk dan op de programmawebsite van 2015

Kijk op de weblog voor een terugblik op zowel de workshops als de rest van het Conferentieprogramma.

Na een inhoudelijke uitwisseling van kennis en ervaringen is er ’s avonds tijd voor ontspannen en netwerken tijdens een informeel avondprogramma.