Dé Managementconferentie 2017

cviweb / Dé Managementconferentie 2017

Dé Managementconferentie 2017

DROOM EN DAAD VERBINDEN

Dit jaar vond Dé CvI Managementconferentie plaats op woensdag 5 en donderdag 6 april 2017. ROC Tilburg was dit jaar het gastcollege.

‘Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren’ van Willem Elsschot is verkozen tot mooiste ‘Onvergankelijke zin uit de Nederlandse literatuur’.
Onvergankelijke zinnen zijn erfgoed, dat wil zeggen dat deze zinnen tot in het heden voortleven en door elke generatie weer van een nieuwe lading worden voorzien.

Waar kun je DROOM EN DAAD beter verbinden dan in de sprookjesachtige omgeving van De Efteling?
Een speciale locatie en een speciale gelegenheid vragen om een speciale editie:

+ De Efteling in de directe omgeving van gastcollege ROC Tilburg en wellicht wel het mooiste stagebedrijf van het MBO.

+ Het Consortium voor Innovatie bestond in 2017 precies 25 jaar

Dit samen vraagt om een geheel vernieuwd concept van Dé Managementconferentie. Daarom lieten 1200+ deelnemers zich op 5 en 6 april verrassen door ROC Tilburg en dit vernieuwde concept.

Dé (tweejaarlijkse) CvI Managementconferentie is dé plek bij uitstek om kennis uit te wisselen en elkaar te ontmoeten. Hoe kan het ook anders als er jaarlijks meer dan 1000 mensen samenkomen om hun onschatbare kennis uit te wisselen, te netwerken en hun beste ideeën te delen. Jij kunt daar deel van uitmaken in 2019. Voor onderwijsinstellingen is Dé Managementconferentie dé gelegenheid om de stand van zaken of ideeën, projecten of praktijkvoorbeelden te presenteren. En natuurlijk ook een mooie gelegenheid om de eigen vragen centraal te stellen en anderen uit te nodigen mee te denken.

Voor een terugblik en verslagen van Dé Managementconferentie 2017 “DROOM & DAAD verbinden”, die in de Efteling plaats vond op 5 en 6 april 2017, bezoek je onze weblog DROOM&DAAD verbinden.

Kijk elders op deze website voor de andere CvI Conferenties (zoals Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT in de “even” jaren) en andere activiteit zoals bijvoorbeeld onze Themamiddagen.

In 2019 zal ROC Mondriaan gastcollege zijn van Dé Managementconferentie.

Programma

Het programma van Dé Managementconferentie DROOM en DAAD verbinden op 5 en 6 april in de Efteling is anders dan eerdere CvI Conferenties.

De locatie én de festival opzet bieden verrassende programma onderdelen zoals WorldCafé sessies, MBO-talk presentaties (we minuten), A3 presentaties in lounge-setting en Themasessies met diverse sprekers rond een thema.

Het dynamische programma overzicht van DROOM en DAAD verbinden vind je op www.cviweb2017.nl.

Een terugblik op keynote’s en een groot aantal conferenties lees je op onze weblog DROOM&DAAD verbinden.

In het programma overzicht kun je nog terugkijken naar de presentaties die zijn gehouden in de Efteling in 2017. De meeste presentatoren hebben ook een link geplaatst naar hun website of naar hun presentatie.

FrieslandCollege
ROC Friese Poort
Nordwin College

Informatie

Keynotes

Op Dé CvI Conferentie 2017 waren de volgende keynote sprekers uitgenodigd. 

Alexander Minnaert

Rijksuniversiteit Groningen

Jim Stolze

Amsterdam Science Park

Tim Surma

Opening Keynote

Saskia van den Muijsenberg

Biomimicry NL

Bart van Rosmalen

Hogeschool Kunst Utrecht

Frank van Hout

MBO Raad

Janneke Voltman

SBB

Lammert Kamphuis

Afsluitende keynote

Partners & Sponsoren

Sponsormogelijkheden voor 2017 waren:

Bekijk hier de verschillende sponsormogelijkheden

Conferentietas
Exposure: logo op de conferentietas, samen met CVI-logo
Insteken van documentatie materiaal.
Formaat: maximaal A4, aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas. Conferentietas wordt aan iedere deelnemer van de conferentie uitgereikt.
€ 5.000,00 ( incl. conferentietas )

 

Folderinsteek
Insteken van documentatie materiaal. Formaat: maximaal A4
aantal 6 pagina’s max. Het in te steken materiaal moet in één handeling in de tas
€500,00

 

Keycords
Keycords met opdruk. Keycords worden 3 weken voor de conferentie met toegangsbadge naar iedere deelnemer aan de conferentie toegestuurd.
Deelnemers zijn “verplicht “ badge te dragen tijdens conferentie.
€ 1.250,00 (excl. kosten keycords )

 

Waterflesjes
Plaatsen van bedrukte waterflesjes door de gehele conferentie locatie.
€ 850,00 ( excl. waterflesjes en verspreiding op de conferentie

Voor Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2018 kunnen de bedragen mogelijk aangepast worden.
Heb je zelf ideeën hoe je jouw bedrijf tijdens onze conferentie wilt profileren, neem dan contact op met Annemarie Hoevenaars

Aanmelden

De CvI Conferentie 2017 heeft al plaatsgevonden.

Het is wel mogelijk om jouw NAW gegevens op te laten nemen in onze online databank (of te controleren of ze nog juist zijn) volgens de hier beschreven procedure, zodat we je op de hoogte kunnen houden van toekomstige activiteiten.

Je opent onze databank en kiest voor inloggen, dan kun je nog niet aanmelden voor Dé Managementconferentie 2019, maar wel jouw gegevens controleren, zodat we je t.z.t. de uitnodiging voor Dé Conferentie kunnen sturen.

Optie 1. Je gegevens zijn bekend in de CVI databank

Je logt in met je e-mail adres en wachtwoord, vervolgens kun je jouw NAW gegevens controleren. Is er nog geen optie “aanmelden Dé Managementconferentie 2019″ of “dien jouw presentatievoorstel in” dan moet je nog even geduld hebben.
Wachtwoord kwijt? Klik op “help” bij het inlogscherm, je wachtwoord wordt per ommegaande naar het in de databank opgegeven e-mail adres toegestuurd.
De programmalijnen zijn op dit moment nog niet vastgesteld.
Indienen van presentatievoorstellen is op dit moment ook nog niet mogelijk.

Optie 2. Je gegevens zijn nog niet opgenomen in de CVI databank

Je kunt nog niet inloggen, omdat je gegevens niet bekend zijn. Via de link “klik dan hier” kun je, je eigen contactkaart aanmaken. Als je deze volledig ingevuld verstuurd hebt, wordt je wachtwoord naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd. Je bent dan automatisch ingeschreven voor de maillijst van het Consortium voor Innovatie. Zodra de aanmelding voor Dé CvI Conferentie open wordt gesteld, kun je volgens Optie 1. aanmelden of een presentatievoorstel indienen.
Mocht je support nodig hebben, kun je bellen met het Consortium voor Innovatie op telefoonnummer 073 – 7200932.

Niet duurder maar rijker

Het schappelijke investeringsbedrag voor deze tweedaagse conferentie bedraagt € … (nog niet bekend) p.p. (excl. kamerovernachting). Voor dit bedrag kun je genieten van een dinerbuffet, lunchbuffet, koffie/thee/aperitief. Maar vooral veel inspirerende workshops, ontmoetingen met vakgenoten en veel netwerkmomenten.
Wanneer je een hotelovernachting bij ons hebt geboekt, laten wij op woensdagavond om 22:00 en 23:00 uur (ná het avondprogramma) bussen rijden naar de hotels. Je wordt dan op donderdagochtend (tussen 08:30 en 09:00 uur) weer naar de locatie in Leeuwarden gebracht.

Annulering of wijziging

Registratiewijzigingen van je deelname bedraagt € 75,00 per wijziging. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je tot eind januari 2018 je deelname aan de conferentie uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij berekenen dan €125,00 aan annuleringskosten. Na deze datum kun je niet meer annuleren en wordt de volledige volle prijs doorberekend. Uiteraard is het altijd mogelijk een vervanger te sturen die in bezit is van jouw inschrijvingsbescheiden.