Themamiddag Doorpakken na de lessons learned

cviweb / Themamiddag Doorpakken na de lessons learned

Themamiddag Doorpakken na de lessons learned

Met Frank van den Ende (Gilde Opleidingen)

en Pascal Koole en Sofie Heemskerk (ROC van Amsterdam – Flevoland)

op vrijdagmiddag 11 februari 2022 in live Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch

Themamiddag Doorpakken na de lessons learned

vrijdagmiddag 11 februari 2022

Het Innovatiehuis in ‘s-Hertogenbosch

De coronacrisis heeft in onderwijsland een versnelling en urgentie opgeleverd om tot een nieuwe, meer flexibele blend te komen. We hebben geleerd dat er veel meer mogelijk is dan voorheen als het gaat om waar en hoe je bijvoorbeeld leeractiviteiten organiseert. Frank van den Ende neemt ons mee in deze ‘nieuwe werkelijkheid in wording’ binnen Gilde opleidingen. Wat kom je allemaal tegen en vooral, hoe kun je opleidingsteams (onderwijskundig-) helpen om tot hun eigen ‘passende blend’ te komen?
Nauw verweven met deze nieuwe blend zijn de soms achterblijvende (digitale-) competenties van een deel van de docenten. Er wordt komende jaren een versnelling verwacht op digitaal gebied van opleidingsteams maar hoe kun je dat als i-coach in de praktijk oppakken en begeleiden? Wat heeft het team i-coaches van ROC van Amsterdam-Flevoland in de afgelopen anderhalf jaar geleerd en vooral wat betekent dit voor komend jaar voor hun dagelijkse werk in de teams? Wat is nodig om structureel en denkend vanuit de onderwijskundige doelen deze professionalisering verder te brengen?

Live in Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch

vrijdagmiddag 11 februari 2022

Deze vrijdagmiddag nemen Frank van den Ende (Gilde Opleidingen) en Pascal Koole (ROC van Amsterdam – Flevoland) je mee in de Lessons Learned na de corona crisis.

Sofie Heemskerk (ROC van Amsterdam) deelt haar ervaringen als i-coach bij ROC van Amsterdam – Flevoland.

Kom samen met het team ‘doorpakken op digitalisering – open leermaterialen’ ervaringen uitwisselen. We gaan vooral met elkaar aan de slag om deze lessons learned om te zetten in handvaten voor teams voor elk van onze MBO scholen.

Heb je vragen hierover of wil je ook jouw ervaringen inzetten, mail dan naar ellenelemans@cviweb.nl

De Themamiddag start om 13 uur, eindtijd ca. 17 uur. Jouw bijdrage voor deze themamiddag is € 55,= (inclusief de afsluitende netwerkborrel). Je kunt ook voorafgaand mee lunchen met de inleiders en deelnemers, dan betaal je € 70,= en ben je welkom vanaf 12 uur.

Aanmelden kan via de online databank