LRN21 Themamiddag “Het ‘managen’ van eigenaarschap”

cviweb / LRN21 Themamiddag “Het ‘managen’ van eigenaarschap”

LRN21 Themamiddag

“Het ‘managen’ van eigenaarschap”

vrijdagmiddag 15 februari in Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch

 

 

 

Komend jaar gaat LRN21 samen met het Consortium voor Innovatie (CvI) een aantal thema-middagen organiseren rondom 21e eeuwse vaardigheden. Vanuit het netwerk LRN21 blijft het enorm belangrijk de ontwikkelingen samen met het bedrijfsleven te verkennen.

De LRN21 themamiddagen zullen plaatsvinden in het CvI Innovatiehuis. We starten met een netwerk lunch (op inschrijving) en sluiten de interactieve middag af met een informele netwerk borrel in de Huiskamer.

Voor jouw agenda

de LRN21 themamiddagen dit schooljaar:

>vrijdag 14 december 2018 – Wat verwacht het bedrijfsleven van 21e eeuwse vaardigheden

>vrijdag 15 februari 2019 – Managen van Eigenaarschap

>vrijdag 12 april 2019 – Lerarentekort, school als veilige haven

De themamiddagen beginnen om 13 uur en we sluiten om ca. 17 af met een informele netwerkborrel. Het is facultatief mogelijk om vooraf te lunchen met de sprekers en de andere deelnemers.

De 2e LRN21 Themamiddag in CvI Innovatiehuis

Het “managen” van eigenaarschap

wordt geleid door Antoine van der Helm

In een wereld waarin de exponentiële groei van digitalisering ons dwingt om flexibel, adaptief en wendbaar te worden en/of te blijven, speelt eigenaarschap een steeds prominentere rol.

15 februari 2019 staat onze themabijeenkomst daarom in het teken van eigenaarschap. Aan de hand van verschillende praktijk voorbeelden van effectief eigenaarschap, uit zowel het onderwijs als het bedrijfsleven, zoomen we in op de uitdagingen. Op een interactieve wijze ga jij ontdekken hoe jij eigenaarschap kunt ‘managen’ in jouw organisatie en misschien wel eerst bij jezelf.

Kortom: een bijeenkomst vol inspiratie, inzichten én praktische handvatten.

We zien jou graag op 15 februari; schrijf je meteen in, want het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden voor vrijdagmiddag 15 februari in het Innovatiehuis is mogelijk via de online databank  

We starten om 13 uur, eindtijd ca. 17 uur. Jouw bijdrage voor de themamiddag is € 45,=. (Dit is inclusief de afsluitende netwerkborrel). Wil je vooraf mee lunchen met de sprekers dan betaal je € 60,= en ben je welkom vanaf 12 uur.