Themamiddag Drones in het MBO

cviweb / Themamiddag Drones in het MBO

Themamiddag Drones in het MBO

Vrijdagmiddag 7 december 2018 in het Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch

Drones in het MBO

Sem van Geffen, trainer / ontwikkelaar bij Koning Willem I College is tevens Drone trainer.

Een van de – volgens PricewaterhouseCoopers – acht belangrijkste technologieën voor de toekomst vindt haar weg inmiddels in het beroepsonderwijs. Drones worden niet alleen gebouwd in projecten door mbo studenten van technische mbo opleidingen,
maar ook toegepast in andere sectoren of komen zelfs in sectoroverstijgende training aan bod. Diverse opleidingen en verschillende onderwijsvormen zijn er te vinden. Daarom is het de hoogste tijd om alle spelers en overige geïnteresseerden in dit onderwerp bij elkaar te brengen.

Tijdens deze themamiddag zullen gastsprekers jou een kijkje in hun keuken gunnen:

Martin Borsje (docent Mechatronica Da Vinci College)

Theo van de Veerdonk (Tirantes)

Sander Welgraven (Drone Class)

En natuurlijk is er volop gelegenheid om met elkaar kennis te maken en te netwerken.

Tijdens deze themamiddag over Drones in het MBO zullen een aantal betrokken studenten, docenten en … hun projecten laten zien of bespreken en krijg je meer informatie over de mogelijkheden voor het bouwen / gebruik van Drones in MBO opleidingen.

De middag wordt georganiseerd door het Consortium voor Innovatie op initiatief van én in samenwerking met Sem van Geffen, trainer / ontwikkelaar bij Koning Willem I College. Gastsprekers zijn:

> Martin Borsje (docent Mechatronica Da Vinci College) vertelt over het bouwen van drones met MBO studenten

> Theo van de Veerdonk (Tirantes) vertelt over het Erasmus+ project Drone European Platform waarin Helicon docenten participeren.

> Sander Welgraven (Drone Class) gaat in op wet- en regelgeving en demonstreert een digitale leeromgeving.

Jouw bijdrage voor deelname aan deze middag is € 45,-.  Wil je vooraf lunchen? Dat kan, dan ben je vanaf 12 uur welkom in de huiskamer van het Innovatiehuis. Kosten voor de lunch bedragen 15 euro. Om 13 uur start het programma. We sluiten de middag af met een informele netwerkborrel

Waar: Innovatiehuis, Koningsweg 38, 5211 BL ’s-Hertogenbosch

Aanmelden: kan nu al  via de CvI databank