Preconferentie Consortium Tools voor Teamleren – ‘Masteropgeleiden als aanjagers van onderzoekend werken in het mbo’

cviweb / Preconferentie Consortium Tools voor Teamleren – ‘Masteropgeleiden als aanjagers van onderzoekend werken in het mbo’

PreConferentie Consortium Tools voor Teamleren

Masteropgeleiden als aanjagers van onderzoekend werken in het mbo

woensdagochtend 31 mei in NH Koningshof te Veldhoven

Docentonderzoekers en onderzoekers van Consortium Tools voor Teamleren* hebben samen drie jaar onderzoek gedaan naar masteropgeleide docenten in het mbo. Hoe kunnen ze als Masteropgeleide Teacher Leader (MTL) bijdragen aan onderzoekend werken aan onderwijskwaliteit? De gezamenlijke analyses laten onder meer zien wat ze zélf kunnen doen om collega’s te stimuleren en begeleiden bij samen onderzoekend werken. Ook laten de analyses zien wat masteropgeleiden kunnen doen aan alignment binnen de organisatie. Verder wordt zichtbaar wat belangrijk is in zelfzorg, en ook wat samenwerking in een consortium kan bijdragen aan ieders toerusting.
In het project hebben we veel concrete aanbevelingen en instrumenten ontwikkeld. Ben je daar benieuwd naar? Kom dan woensdagochtend 31 mei 2023 naar de pre-conferentie van het CVI en praat en doe mee.
Voor wie interessant:
• masteropgeleiden, masters in opleiding, practoren, docentonderzoekers in het mbo
• leidinggevenden, collega’s van interne academies en stafafdelingen (bijv. onderwijs&kwaliteit, audit&control, HRD)
• praktijkgericht onderzoekers die samenwerken met masteropgeleiden in het mbo
• collega’s van masteropleidingen in het hoger onderwijs

* Het consortium Tools voor Teamleren bestaat docentonderzoekers en onderzoekers uit: mboRijnland – Aeres MBO – Scalda- Albeda – Hogeschool Rotterdam – Aeres Hogeschool Wageningen – Teurlings Onderzoek in Praktijk. Het project is gesubsidieerd door NRO.

Wil je aanmelden, voor deze PreConferentie, mail dan naar Annemarie.