Young MBO

cviweb / Young MBO

PreConferentie Young MBO

woensdag 28 oktober 2020

Vanwege de aanhoudende corona maatregelen en de geluiden uit het onderwijs, dat voorlopig de aandacht binnen het onderwijs nodig is op andere terreinen, is Dé CvI Conferentie in Emmen komen te vervallen. Voor YOUNG MBO volgt hier binnenkort een alternatief programma.

Op 1 april 2020 vindt in Emmen alweer de 6e editie van de pre-conferentie Young MBO plaats. Dit is een pre-conferentie die plaatsvindt voorafgaand aan dé CVI Conferentie ‘Steek je nek uit!’. Omdat we dit jaar Young MBO willen uitbreiden en een zetje willen geven is deelname aan de pre-conferentie geheel kosteloos! Nieuwsgierig wat Young MBO eigenlijk is, wat de pre-conferentie inhoudt en voor wie de pre-conferentie is?


Young MBO

Young MBO streeft ernaar hét platform te zijn waar jonge mbo-medewerkers (tot 35 jaar) elkaar kunnen ontmoeten, (innovatieve) ideeën en kennis kunnen uitwisselen, kunnen leren van en met elkaar, maar bovenal ook fun hebben. Dit stimuleren we door regelmatig activiteiten en evenementen (waaronder de preconferentie Young MBO) te organiseren.Het platform Young MBO is er voor zowel jonge instructeurs, docenten als ondersteunend medewerkers die werkzaam zijn bij een mbo-onderwijsinstelling of een organisatie die werkt voor het onderwijs.

Programma pre-conferentie

Tijdens de conferentie wordt je meegenomen in de wereld van Young MBO. Er wordt kennisgemaakt met andere jonge mensen uit de mbo-sector, er worden innovatieve ideeën en kennis uitgewisseld en er wordt samen gekeken hoe we Young MBO landelijk kunnen laten bloeien en groeien. Dit alles op een interactieve, informele en typische Young-manier. Hoe het programma er exact uit gaat zien is nog even een verassing, maar natuurlijk mag een gezamenlijke lunch niet ontbreken.


Doelgroep pre-conferentie
De pre-conferentie Young MBO is er speciaal voor jonge medewerkers (tot 35 jaar) die werkzaam zijn in of voor het mbo. Deelname is interessant als je:

– al onderdeel bent van het netwerk Young MBO
– erover nadenkt onderdeel te worden van het netwerk Young MBO
– bezig bent met het oprichten van een Young MBO-clubje binnen de eigen organisatie
– gewoonweg behoefte hebt aan een platform waar jonge mbo-medewerkers elkaar ontmoeten, (innovatieve) ideeën en kennis uitwisselen, van en met elkaar leren en fun maken
– al deelneemt aan de tweedaagse CVI Conferentie ‘Steek je nek uit!’, maar op de ochtend van 1 april nog zin en tijd hebt voor een extra activiteit


Praktische informatie
– Wanneer: woensdag 28 oktober 2020
– Waar: Innovatiehuis ‘s-Hertogenbosch, Koningsweg 38

Wil je deelnemen? 
Aanmelden voor de pre-conferentie Young MBO kan door een e-mail te sturen naar youngmbo@cviweb.nl
Bij aanmelding graag het volgende doorgeven:
– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– E-mailadres
– Telefoonnummer
– Naam organisatie

*De kosten per persoon (€60,00) komen dit jaar uit eigen middelen omdat we Young MBO willen uitbreiden en een zetje willen geven. Er zijn dus geen kosten verbonden aan deelname. Bij aanmelden en niet aanwezig zijn berekenen we echter wel €60,00 (omgekeerde betalingsregeling).