Han Wijns

cviweb / Han Wijns

Han Wijns

Zelf bewustzijn en Omgevings bewustzijn

schilderijen in het kader van Wisselkunst.

Han Wijns

Geboren 21/11/52 in Rosmalen, woont al weer vele jaren in Engelen.

Han schildert al meer dan 25 jaar in samenwerking met de Coopergroep, een verzameling kunstenaars met een professionele en autodidactische achtergrond.

In de afgelopen jaren hebben zij geschilderd in Denemarken, Duitsland, Luxemburg, België, Tsjechië en Frankrijk. Een maal per jaar gaan zij een week op reis en schilderen in de buitenlucht.

Op het atelier wordt er gewerkt vanuit de inspiratie uit die reizen.

Naast schilderen als inspiratiebron, heeft Han verschillende initiatieven genomen om, in samenwerking met anderen, bedrijven op te richten (Develop2Create in Den Bosch en Yungo in Praag)

Develop2create richt zich op het bijeenbrengen van kennis uit de wereld (Global Sourcing )

Vanuit deze gedachte is Yungo ontstaan waar ongeveer 30 jonge mensen samenwerken in Praag. Dit vanuit 12 verschillende nationaliteiten en met een hoge mate van innovatie, gericht op het ontwerpen van breedband netwerken voor de Europese markt.

Han, van oorsprong Trainer en Coach voor Management Ontwikkeling, is nog steeds actief als Executive Coach, waarbij zelfbewustzijn en omgevingsbewustzijn belangrijke thema’s zijn om te kunnen creëren.

Zelf bewustzijn en Omgevings bewustzijn

is ook het thema van deze serie schilderijen.

Wil je het komen bekijken, dat kan tot eind september 2019, mail / bel voor de zekerheid of het past in de agenda van Innovatiehuis.

Han Wijns – Develop2Create – Graaf van Solmsweg 79A – 5221 BM ‘s-Hertogenbosch