Van water tot IT voorziening

cviweb / cviov2012  / Van water tot IT voorziening

Van water tot IT voorziening

Na een voorspoedige rit zijn wij, Karel en Willem, ROC Eindhoven, aangekomen in Papendal. De organisatie van zo een event is best een lastige en complexe klus. Als ik door m’n wimpertjes heen naar de organisatie van ontvangst en routing kijk stel ik vast dat de cvi organisatie die prima op orde heeft.
Alhoewel ik van plan was om de key-note  mee te maken is het met zoveel in het leven; keuzes maken.

Ik heb gekozen om m’n presentatie samen met maatje Irma op locatie af te stemmen.
Overigens dat was een goed besluit. Van de 3 vga stekkers geeft er “gene ene” zicht op onze presentatie. De jongens van de it afdeling staan ter ondersteuning klaar en geven advies. Voordat ik daar wat mee kan doen weet een trotse geëmancipeerde vrouw te melden dat ze een juiste stekker in het juiste gat geplugd heeft. Kind kan de was doen.

Floormanager Tony van Kampen, docent en operationeel teamleider bij Rijn-IJssel komt belangstellend vragen of alles op orde is. Twee blije gezichten geven hem het antwoord. Water wordt binnengebracht. Camera’s worden in stelling gebracht. Na het invoeren van een wpa2 key voor m’n wifi is het begin van de ochtend prima. Momenteel zitten we aan de koffie. Het gesprek gaat samen met Tony over teamindelingen en niveaus van opleidingen. Hoe werkt dat bij jullie, zo gaat dat bij ons…

Kennisdeling op micro-niveau in een megasetting

Geen berichten
Plaats een bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.